Iți dorești să prepari un desert delicios, cu rapiditate foarte mare? Avem pentru tine o rețetă absolut fabuloasă de croissant cu cremă de migdale. Este perfect pentru cafeaua de dimineață, sau pentru a-ți surprinde oaspeții cu ceva dulce.
Cum să pregătești un croissant cu migdale delicios! Este perfect pentru micul dejun! Iți dorești să prepari un desert delicios, cu rapiditate foarte mare? Avem pentru tine o rețetă absolut fabuloasă de croissant cu cremă de migdale. Este perfect pentru cafeaua de dimineață, sau pentru a-ți surprinde oaspeții cu ceva dulce.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti croissante cu migdale
Pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente: 8 croissanti mari, simpli, 150 de grame de unt nesărat, înmuiat, 75 de grame de zahăr pudră, 4 linguri cu făină, 300 de grame de migdale măcinate.
Citeste si: Cum să faci o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere. Avem cea mai bună rețetă!
Cum să prepari croissantele cu migdale
Dificultatea de preparare a acestei rețete este una ușoară, iar timpul de pregătire este de 25 de minute. Din ingredientele mai sus menționate poți pregăti 8 porții delicioase. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să încălzești cuptorul la 170 de grade Celsius. Pregătește un blender și pune înăuntru untul, zahărul, făina și migdalele. Amestecă-le bine, până ce obții o consistență cremoasă.
Pregătește croissantele pentru umplutură. Astfel, taie-i pe lungime, ca și cum ai pregăti un sandviș, dar nu îi tăia complet. Lăsând cele două jumătăți lipite, se va menține forma croissantului. În interiorul fiecărui croissant întinde pasta de migdale și unt, dar păstrează două lingurițe de compoziție pentru mai tărziu. Închide la loc croissantele și așează-le pe o tavă întinsă de copt. Întinde restul de pastă de migdale peste croissante și presară deasupra fulgii de migdale. Pune croissantele la cuptor și coace timp de 10 minute. După ce le-ai scos de la cuptor, pudrează-le cu zahăr pudră din plin și servește cald. Ai acum o rețetă minunată care îi va încânta pe oaspeții tăi, dar și un desert delicios pe care îl poți savura dimineața la cafea. Tot ce e mai bun pentru tine. Pofta bună!