Uite cum poti face cele mai bune clatite "de post", fara ou si lapte.
Ingrediente
1 cana apa minerala carbogazoasa
1 cana faina
1 lingura zahar
50 ml ulei
1 lingura zahar vanilat
1 praf de sare
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un castron zaharul, cu zaharul vanilat, faina si sarea, apoi se adauga apa minerala si uleiul si se ameste incet cu telul.
Daca iese prea groasa compozitia se mai adauga apa minerala, daca este prea subtire se mai pune putina faina.
Se toarna apoi clatitele intr-o tigaie speciala, bine incinsa, si se coc pe ambele parti. Se umplu cu fructe sau gem.
Citeste continuarea pe Kfetele.ro.
Ingrediente
1 cana apa minerala carbogazoasa
1 cana faina
1 lingura zahar
50 ml ulei
1 lingura zahar vanilat
1 praf de sare
Mod de preparare:
Se amesteca
intr-un castron zaharul, cu zaharul vanilat, faina si sarea, apoi se adauga apa minerala si uleiul si se ameste incet cu telul. Daca iese prea groasa compozitia se mai adauga apa minerala, daca este prea subtire se mai pune putina faina.
Se toarna apoi clatitele intr-o tigaie speciala, bine incinsa, si se coc pe ambele parti. Se umplu cu fructe sau gem.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro