Cum sa prepari icre de canepa. Chef Stefan Nita iti da toate trucurile

Cum sa prepari icre de canepa. Chef Stefan Nita iti da toate trucurile
Cum sa prepari icre de canepa. Chef Stefan Nita iti da toate trucurile

Chef Stefan Nita te invata sa prepari icre raw-vegane de canepa. A prezentat reteta in emisiunea Teo Show.

"Reteta se poate face acasa cu un blender simplu si este recomandat sa fie consumata in fiecare zi.

Se face o pasta de caju din caju care a fost hidratat. Trebuie sa stea timp de cateva ore in apa.

Ideea este ca poti sa manca foarte putina mancare, densa caloric, care sa te tina mai mult timp.

Caju se hidrateaza si apoi se adauga in blender. Se adauga apoi fulgi de drojdie. Se foloseste si putina apa pentru a putem mixa. Se pune putin ulei de masline presat la rece, cateva linguri. Apoi se adauga ulei de canepa si ulei de in, o lingurita. Pentru gustul de peste se mai adauga alge Nori.", a povestit chef-ul.

Vezi intregul mod de preparare in clipul de mai jos.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Reţeta uimitoare care îţi transformă mâinile - Vor părea cu 10 ani mai tinere

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

O reteta chinezeasca simpla si rapida - Pui cu sos de portocale

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies