Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!

Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!
Cum sa prepari o delicioasa placinta cu pui si branza!

Gabriela Simion, fost concurent MasterChef, iti prezinta o placinta cu pui si branza originala.

 

Ingrediente:
12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion
50 g unt
Metoda de
preparare:
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.
Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt  ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.
Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.
Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.
Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.
Sursa

Ingrediente:

12 foi de orez (pentru pachetele chinezesti)
450 g carne tocata de pui
½ ceapa si 1 catel de usturoi
¼ ardei rosu/galben, 1 ou
400 g cascaval ras KOLIBA
verdeata proaspata
sare, piper dupa gust
2 linguri pesmet
1 borcan rosii in bullion


50 g unt

Metoda de preparare:

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Se preincalzeste cuptorul 15 minute la 200 C inainte de utilizare.

Intr-o tigaie se caleste in 30 g unt  ceapa cu carnea de pui, usturoiul, ardeiul tocat cubulete si verdeata. Se da de pe foc cand incepe sa se caleasca si se lasa la racit.
Se amesteca cu oul in momentul in care este rece.

Foile de orez se trec prin apa fierbinte si se umplu pe rand cu compozita pregatita. Se aranjeaza intr-un vas de cuptor uns cu unt.

Se toarna rosiile in bullion si un strat d epesmet peste rulouri. Se plaseaza in cuptorul incins pentru 15 minute. Se scoate de la cuptor si se adauga cantitatea ramasa sa branza si pesmet pe toata suprafata preparatului.
Se reitroduce in cuptor pentru inca ~20 minute pentru gratinare.

Produsul este final la reducerea sosului si gratinarea totala a suprafetei. Se serveste cu salata si sos de smantana.

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies