Cum sa prepari salata de bouef ca sa nu te ingrase! Exista un singur truc

Cum sa prepari salata de bouef ca sa nu te ingrase! Exista un singur truc
Cum sa prepari salata de bouef ca sa nu te ingrase! Exista un singur truc

Salata de boeuf este un preparat care se bucura de mult succes in bucataria fiecarei gospodine care se respecta.

Cu toate ca este un aliment complet si nu ar trebui sa reprezinte un percol pentru silueta, adevarul este ca salata de boeuf este o bomba calorica din cauza maionezei care leaga legumele si carnea.

"Un preparat care se vrea dietetic prin definitie (salata!) poate deveni o bomba calorica atunci cand are maioneză din belsug. Maioneza înseamnă ulei si fiecare lingura de ulei înseamnă 100 cal, indiferent de sortiment.

Cand e vorba de maioneză puteţi socoti 80 cal pentru fiecare lingură, adică echivalentul unei felii de pâine", a explicat nutritionista Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

"Salata de boeuf (fie ea si cu pui sau curcan in loc de vita) este un preparat de sezon care aduce laolalta legumele si carnea fierte, muraturile si mazarea. Din punct de vedere nutritional este un aliment complet, care conţine toate categoriile de nutrienti: glucide, proteine si lipide.
Singura menţiune este să fiţi zgârciţi cu maioneza, ea trebuie doar să lege ingredientele, nu să le acopere. În felul acesta porţia corectă de salată de boeuf înseamnă 2-3 linguri şi doar 300 cal, un aperitiv delicios pentru zilele de sărbătoare", a mai spus ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astfel, daca vreti sa consumati salata de boeuf in voie, fara sa va faceti griji in privinta siluetei, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti cat mai putina maioneza posibil.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies