Ioana Ginghina iti ofera o reteta de tort pe care o prepara si acasa.
Ingrediente blat 1:
120 g migdale hidratate peste noapte
100 g nuci hidratate peste noapte
100 gcurmale hidratate
100 g fulgi ovaz
60
100 ml apa
Ingrediente crema cu cocos:
400 g caju hidratat peste noapte
200 g banane congelate
zeama lamaie de la o lamaie
1 conserva lapte cocos organic (400 ml)
140 g miere( eu am pus de rapita)
150 g ulei cocos topit
Blatul de ciocolata:
100 g caju hidratat peste noapte
3 banane
1 avocado bine copt
3 lingurite cacao
un praf de sare
70 g miere
60 g ulei cocos
50 ml apa
Modul de preparare este simplu.
La fiecare blat este la fel.
Se pun ingredientele in blender si se proceseaza.Eu am un blender foarte puternic, insa merge cu orice aparat, doar ca trebuie sa mixati ingredientele pe rand si sa mai adaugati apa, daca e nevoie.
Cand nu aveam acest aparat puternic, procesam ingredientele si cu blenderul de mana, acela cu care se paseaza legumele si fructele, insa repet, cantitatile procesate trebuie sa fie mai mici si ingredientele bagate pe rand.
Pentru a obtine blatul, am pus in bolul robotului migdalele, curmalele, cacao, fulgii de ovaz si am maruntit. Am dorit o consistenta mai crocanta, asa ca nu le-am maruntit foarte fin si le-am lasat cam de marimea bobului de orez. Daca doriti ca blatul sa fie mai fin, procesati pana cand obtineti consistenta dorita.
Sursa: IoanaGinghina.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro