„Cum să primești o astfel de veste.” Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba! Detaliul este unul la care nimeni nu se aștepta

„Cum să primești o astfel de veste.” Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba! Detaliul este unul la care nimeni nu se aștepta
„Cum să primești o astfel de veste.” Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba! Detaliul este unul la care nimeni nu se aștepta

Dana Roba se află într-o situație foarte dificilă, după ce soțul ei i-a dat cu un ciocan în cap. În urmă cu trei zile, aceasta era într-o stare gravă și va fi nevoită aibă parte de a doua operație pe creier, după ce prima a durat 12 ore.

Cunoscuții, dar și familia sunt de-a dreptul șocați, deoarece nimeni nu înțelege cum bărbatul a putut fie atât de crud și să recurgă la un asemenea gest.

Citește și: Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!"

Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba

Oamenii care îl cunoșteau nu se gândeau că va putea recurge la un asemenea gest, deoarece ei îl știau drept un om calm și echilibrat. După ce a mutilat-o pe partenera sa, acesta a fost arestat pentru 30 de zile, iar în curând i se va decide pedeapsa.

Atunci când vine vorba despre rețelele de socializare, bărbatul a păstrat o anumită discreție în ceea ce privește imaginile sau postările, deoarece nu este cel mai mare fan al mediului online, așa cum este soția lui.

Chiar și așa, bărbatul a simțit nevoia să își pună la statusul relației că este într-una complicată, iar acest lucru confirmă spusele surorii Danei, conform cărora problemele în familie erau la ordinea zilei și acesta o jignea de fiecare dată când avea ocazia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cum să primești o astfel de veste, când așteptam să mă sune să ne bem cafeaua împreună?! E șocant.

Având o relație specială cu sora mea, nu aș vrea să spun că a fost agresiv. Dar uneori a fost agresiv verbal cu ea. Mă bucur că autoritățile își fac treaba așa cum trebuie! Mă bucur foarte mult pentru că orice ar fi fost între ei, el nu trebuia să ridice mâna asupra ei. Ca familie suntem foarte supărați pe situația în care suntem, dar mergem mai departe și suntem alături de ea.”,
a afirmat Lidia, sora Danei Roba.

Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba!
Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba![Sursa foto: Facebook]

Vecina celor doi i-a luat apărarea soțului Danei Roba

La puțin timp după ce a avut loc dramaticul eveniment, vecinii Danei Roba au primit câteva întrebări în legătură cu armonia din familia acestora. Mulți dintre ei au spus că bărbatul nu avea probleme cu nervii, ba chiar era destul de calm și echilibrat.

Una dintre vecine a mărturisit că make-up artistul l-a adus în starea în care să o mutileze cu un ciocan, deoarece, din punctul ei de vedere, era foarte vocală.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu am văzut că Poliția a coborât pe cineva într-o pătură. Mă gândeam cui i s-a făcut rău cuiva. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar eu cred că ea este singura vinovată. Avea gura mare. Probabil l-a scos din sărite. ”, a declarat vecina Danei Roba.

Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba!
Ce s-a aflat despre soțul Danei Roba![Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Îi implor pe oameni să se roage pentru ea.” Dana Roba a trecut printr-o operație pe creier, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Motivul halucinant pentru care soțul Danei Roba a agresat-o pe makeup artistă. Bărbatul și-a ieșit din minți și a lovit-o cu un ciocan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies