Cum sa pui punct unei relatii de prietenie care s-a transformat intr-un cosmar? Iata ce trebuie sa faci

Cum sa pui punct unei relatii de prietenie care s-a transformat intr-un cosmar? Iata ce trebuie sa faci
Cum sa pui punct unei relatii de prietenie care s-a transformat intr-un cosmar? Iata ce trebuie sa faci

Este foarte greu sa pui capat unei relatii. La fel de greu este insa sa termini si o prietenie. Daca ati fost prietene/ prieteni din copilarie insa relatia voastra s-a transformat in una distructiva, trebuie sa gasesti o modalitate delicata de a-i pune punct.

Vestea buna este ca exista metode prin care poti transforma un moment jenant si dureros intr-unul cat de cat rezonabil.

Alege momentul potrivit. Daca vrei sa ii spui ca cel mai bine ar fi sa nu va mai vedeti, la telefon, nu o/il suna atunci cand este la munca sau cu familia. De asemenea nu incepe o discutie pe acest subiect atunci cand persoana respectiva trece printr-o perioada grea (de exemplu o despartire).

Exista sanse mari ca prietena ta/prietenul tau sa fie surprins de dorinta ta de a inceta relatia. In aceasta situatie cel mai bine este sa ii explici clar motivele pentru care consideri ca prietenia dintre voi s-a deteriorat. S-ar putea sa trebuiasca sa discutati si despre viitorul relatiei daca cel/ cea de langa tine nu este pregatit/a sa renunte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fii sincera.

Teama de a o/il confrunta te poate impiedica sa comunici adevaratele motive pentru care vrei sa inchei prietenia. Nu este corect sa ii ascunzi ceea ce simti.

Nu o/il invinui pentru deteriorarea relatiei. Sa lansezi acuzatii nu este cea mai buna metoda prin care te desparti de cineva. Spune-i ca nu persoana sa este blamata, ci felul in care interactionati.

Arata-ti suportul vis- a- vis de situatie. Nu lasa frustrarile sa te impiedice sa ii arati bunatate si rabdare.

Acorda-i persoanei respective sansa de a-si exprima parerile referitoare la ceea ce se intampla.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies