Cum să scapi de cearcăne? 3 trucuri și produse recomandate

Cum să scapi de cearcăne? 3 trucuri și produse recomandate
Cum să scapi de cearcăne? 3 trucuri și produse recomandate

Cauzele apariției cearcănelor sunt multiple, însă rezultatul este același: aspectul lor neplăcut denotă un stil de viață haotic sau lipsa odihnei suficiente.

Deși nu este tot timpul adevărat, există totuși câteva trucuri care te pot ajuta să scapi de cearcăne cu ușurință. Citește articolul nostru în continuare pentru a afla care sunt acestea și ce produse îți recomandăm.

3 trucuri și produse recomandate pentru a scăpa de cearcăne

Folosește cremă antirid pentru conturul ochilor

Utilizarea unor produse specifice pentru îngrijire anticearcăn îți pot rezolva definitiv problema, dacă aceasta nu are cauze genetice sau vicii precum fumatul și consumul excesiv de alcool. Noi îți recomandăm să folosești o cremă antirid special concepută pentru conturul ochilor, care să conțină ingrediente naturale. De exemplu, mierea sau apa de trandafiri sunt foarte benefice pentru circulația din zona ochilor. 

Efectul tonifiant pe care îl oferă va calma pielea obosită, estompând vizibil cearcănele. Utilizează crema dimineața și seara, incluzând-o în rutina ta zilnică de îngrijire, iar rezultatele vor apărea aproape imediat. Este important să investești în produse cosmetice de calitate, așa că verifică lista ingredientelor de pe etichetă înainte de a face o nouă achiziție. 

Folosește un gel răcoritor pentru ochi

La fel ca în cazul cremei antirid pentru zona ochilor, un gel răcoritor te poate scăpa rapid de cearcăne încă de la primele utilizări. În special în cazul persoanelor cu un ten uscat, acesta poate face minuni în ceea ce privește hidratarea feței, în special dacă printre ingrediente se enumeră și glicerina sau acidul hialuronic. 

Cearcănele sunt de fapt cauzate de congestia venelor ce au rolul de a drena sângele aflat la nivelul ochilor și spre nas. Din diferite cauze precum vârsta, expunerea prelungită la soare, alergiile sau lipsa somnului, acestea se umflă, cauzând aspectul nedorit de “cercuri negre în jurul ochilor”. Este important să utilizezi produse răcoritoare sau măști revitalizante pentru ochi cu rolul de a-ți calma pielea și a-i reda elasticitatea. 

Folosește produse cosmetice cu vitamina C

După cum se știe, viciile afectează celulele pielii, scăzând nivelul de vitamina C din corp. O dietă dezechilibrată poate conduce către același efect devastator. De aceea, este important să combini utilizarea unor produse cosmetice calitative cu o dietă bogată în nutrienți și fructe și legume care conțin vitamine. Vitamina C este cea care întărește vasele de sânge, stimulând producția de colagen, așa că are un efect la fel de benefic și când se regăsește în creme, măști sau geluri pentru zona ochilor. 

Citește ingredientele de pe produsele pentru ten pe care le folosești și adaugă în rutina ta serumuri sau alte tipuri de produse de îngrijire care să-l conțină și pe acesta. Serumurile pe care le aplici pe față peste noapte își vor face efectul până a doua zi, când trebuie să îți reiei activitățile zilnice, iar ochii tăi vor arăta odihniți și întineriți. 

Sperăm ca produsele pe care ți le-am recomandat să îți fie de folos și să te ajute în eliminarea cearcănelor. Un stil de viață echilibrat este întotdeauna primul pas pe care trebuie să-l urmezi pentru a te putea bucura de o piele sănătoasă și plină de strălucire. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies