Cum să scapi de durerile provocate de pantofii cu toc. Care sunt trucurile utile pentru femei!

Cum să scapi de durerile provocate de pantofii cu toc. Care sunt trucurile utile pentru femei!
Cum să scapi de durerile provocate de pantofii cu toc

Pantofii cu toc ajută femeile să aibă încredere în ele, atunci când îi poartă și completează perfect multe ținute. Cu toate acestea, după o zi întreagă pe tocuri, femeile se confruntă cu dureri insuportabile.

Există totuși câteva modalități prin care purtatul pantofilor cu toc, să nu mai fie o problemă.

Pantofii cu toc, inamicii picioarelor

ce sa fac sa nu ma doara picioarele de la tocuri
Cum să scapi de durerea provocată de tocuri[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Zodiac chinezesc 3 septembrie 2022. Șobolanul va crea noi conexiuni!

Atunci când participă la evenimente, majoritatea doamnelor optează pentru o pereche frumoasă de pantofi cu toc, care pot face ca ținuta să fie una de excepție.

Din păcate, multe femei se îngrozesc atunci când trebuie să poarte acea pereche de încălțăminte, pe tot parcursul serii. După doar o oră, picioarele sunt umflate și apar durerile. Chiar dacă admirăm femeile care poartă pantofi cu toc aproape toată ziua, poate deveni o misiune imposibilă. În special tocurile înalte reprezintă o mare dificultate pentru femei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trucul pentru ca picioarele să nu mai transpire

Cum să scapi de durerile provocate de pantofii cu toc[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Vara, sandalele arată minunat, în special când purtăm rochii. Există foarte multe perechi de sandale frumoase, care au toc. În cazul în care mergeți mult pe jos și purtați acest tip de încălțăminte, pielea tălpilor și a călcâielor va deveni foarte uscată și sensibilă.

În acest mod, se formează răni la nivelul picioarelor. Este foarte benefic să preveniți aceste situații. Astfel, un truc util este folosirea vaselinei cosmetice, care trebuie aplicată pe tălpi, călcâie și degete. Acest produs se găsește în magazinele cosmetice și în farmacii, la un preț mic.

Cum să faceți față unei seri întregi, în pantofi cu toc

trucuri pentru pantofii cu toc
Trucuri pentru pantofii cu toc[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Regina Elisabeta nu a mai fost văzută în public, de o lună. Cine o vizitează aproape zilnic

Uneori, cauza durerilor de picioare provocate de pantofii cu toc, poate fi transpirația. Astfel, puțină vată introdusă în aceștia, poate fi de ajutor. În acest mod, transpirația va fi absorbită, iar durerile vor fi diminuate. În cazul în care vă doriți să vă simțiți foarte confortabil în tocuri, puteți folosi metode specializate, precum pernuțe din silicon. Acestea se pun pe talpa pantofilor și sunt foarte utile. Mai mult, aceste pernuțe vă vor ține piciorul fixat, fără să alunece, evitând formarea rănilor.

Se pot achiziționa de la cele mai multe magazine de încălțăminte, din farmacii, sau chiar din supermarket-uri, fiind la un preț accesibil. În acest mod, femeile pot să se bucure de frumusețea pantofilor cu toc, dar și de o senzație de confort.

Cum să scapi de durerile provocate de pantofii cu toc[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Regina Elisabeta nu a mai fost văzută în public, de o lună. Cine o vizitează aproape zilnic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies