Cum sa scapi de energiile negative de la tine din casa!

Cum sa scapi de energiile negative de la tine din casa!
Cum sa scapi de energiile negative de la tine din casa!

O acumulare de energie negativa intr-o casa poate provoca sau poate agrava problemele in relatii, insomnie, probleme de sanatate cronice, depresie, anxietate sau poate provoca un ciclu de probleme financiare sau profesionale.

 

Conflictele prelungite pot avea un efect enorm de puternic asupra energiei unei case. Cu cat in casa respectiva au avut loc mai multe conflicte, cu atat mai mare este acumularea de energie negativa, care va produce in consecinta si mai multe conflicte. Incearca sa minimizezi conflictele si sa rezolvi argumentele intr-un mod cat mai armonios. Razi mult. Iubeste. Cauta oportunitati de a petrece timpul impreuna cu familia ta intr-un mod cat mai pozitiv si iubitor.
Lumanarile si candelele sunt un vid pentru energia negativa din casa ta. Plaseaza o lumanare sau o candela in principalele incaperi ale casei tale, spune o rugaciune si lasa-le sa arda atata timp cat esti prezent. Acestea vor absorbi o mare cantitate de negativitate din casa ta.

Conflictele prelungite pot avea un efect enorm de puternic asupra energiei unei case. Cu cat in casa respectiva au avut loc mai multe conflicte, cu atat mai mare este acumularea de energie negativa, care va produce in consecinta si mai multe conflicte.

Incearca sa minimizezi conflictele si sa rezolvi argumentele intr-un mod cat mai armonios. Razi mult. Iubeste. Cauta oportunitati de a petrece timpul impreuna cu familia ta intr-un mod cat mai pozitiv si iubitor.

Lumanarile si candelele sunt un vid pentru energia negativa din casa ta. Plaseaza o lumanare sau o candela in principalele incaperi ale casei tale, spune o rugaciune si lasa-le sa arda atata timp cat esti prezent.
Acestea vor absorbi o mare cantitate de negativitate din casa ta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies