Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate
Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre cum să elimini energiile negative din hainele second hand!

Nu este un secret faptul că hainele second hand sunt populare datorită prețului accesibil și abordarea sustenabilă a modei. Deși este chiar recomandat să îți achiziționezi haine second hand, există o preocupare din ce în ce mai mare legată de energia pe care aceste articole o pot transporta de la foștii proprietari. Multe culturi cred că obiectele, inclusiv hainele, pot păstra energia celor care le-au purtat înainte.

Află din rândurile următoare câteva metode pe care le poți folosi pentru a elimina energiile negative din haine!

Cum să elimini energiile negative din hainele second hand achiziționate

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Activități interesante pe care le poți face de unul singur, vara aceasta. Descoperă efectele pozitive ale reconectării cu sinele!

Eliminarea energiilor negative cu fum

Așadar, una dintre cele mai ușor de pus în aplicare metoda este de a curăța hainele prin folosirea fumului de la ierburi speciale, cum ar fi tămâia și smirna, Acestea sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a detoxifica obiectele și spațiile de energiile negative. Pentru a curăța hainele, întinde-le pe podea și aprinde ierburile, lăsând fumul să treacă peste ele.

Metoda este eficientă pentru a elibera orice energie negativă care ar putea fi atașată de haine.

Pe lângă tămâie și smirnă, multe femei apelează la salvie sau palo santo, care sunt recunoscute pentru proprietățile lor purificatoare.

Eliminarea energiilor negative cu spray

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

O altă metodă simplă de a elimina energiile nedorite din hainele second hand este folosirea unui spray purificator.

De cele mai multe ori, lumea folosește un spray cu lavandă deoarece este cunoscută pentru efecte calmante și capacitatea de a alunga energiile negative. Așadar, pentru a folosi această metodă, pulverizează ușor hainele de la distanță cu spray-ul de lavandă, având grijă să acoperi toate părțile.

De asemenea, pentru o eliminare mai profundă a energiilor negative, poți adăuga un săculeț cu pătrunjel, rozmarin sau tutun în buzunarele hainelor deoarece au proprietăți de purificare.

Această curățare a hainelor second hand este un proces foarte creativ, așa că poți folosi aproape orice ritual de curățare pe care îl cunoști.

Eliminarea energiilor negative prin vorbire

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să îți alcătuiești o garderobă capsulă pentru vara lui 2024? Piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Deși pare greu de crezut, cuvintele au o putere foarte mare atunci când vine vorba de purificare.

Mai exact, cuvintele sunt o formă de energie, și prin intermediul lor poți schimba vibrațiile hainelor. Astfel, poți începe prin a mulțumi hainelor pentru rolul lor în viața fostului proprietar și pentru că acum au ajuns la tine.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Ulterior, rostește cuvinte de recunoștință și afirmă că orice energie care nu îți aparține sau nu îți este de folos este eliberată. Cu alte cuvinte, mulțumește-le hainelor pentru călătoria pe care urmează să o faceți împreună. Hainele pot fi sacre și, prin urmare, la fel este și relația noastră cu ele.

Eliminarea energiilor negative cu soare

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate[Sursa foto: freepik]

O altă metodă eficientă pentru a scăpa de energiile negative din hainele second hand este folosirea luminii naturale a soarelui. Expune-le la lumina soarelui pentru a permite naturii să le curețe de energiile negative. Soarele este recunoscut pentru capacitatea sa de a purifica și revitaliza.

Eliminarea energiilor negative cu sunet

Cum să scapi de energiile negative din hainele second hand achiziționate[Sursa foto: freepik]

De asemenea, poți folosi sunetul pentru a purifica hainele, mai exact, poți folosi clopoței, boluri tibetane sau sunetul muzicii pentru a elibera energiilor stagnante și pentru a ridica vibrația hainelor. Sunetul este o formă de energie care poate schimba atmosfera din jur, iar folosirea lui pentru a purifica hainele poate fi o experiență foarte profundă. Astfel, vei putea purta aceste haine cu încredere, știind că sunt complet pregătite pentru a face parte din noua ta viață.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Descoperă-ți feminitatea. Obiceiurile doamnelor care emană eleganță

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies