Cum sa scapi de grasimea din talie? Acestea sunt sfaturi esentiale

Cum sa scapi de grasimea din talie? Acestea sunt sfaturi esentiale
Cum sa scapi de grasimea din talie? Acestea sunt sfaturi esentiale

Cand acumulezi kilograme in plus, in special in jurul taliei, inseamna ca in chimia corpului se produc modificari. Mai exact se acumuleaza depozite de grasimi intrucat corpul produce stres oxidativ si inflamatii.

1. Uita de alcool si sucuri
Caloriile din sucuri si alcool se depun pe talie. Daca vrei „patratele", uita de ele!

2. Consuma proteine slabe
Asigura-te ca proteinele pe care le consumi sunt din categoria celor care nu cresc nivelul inflamatiei in organism. Poti consuma linte, somon, cod, carne de vita provenita de la animale hranite cu iarba.

3.

Elimina glutenul si lactatele
Eliminand glutenul si lactatele din organism, scazi nivelul de grasimi si inflamatii din organism, precum si rezistenta la insulina.

4. Consuma mai putina fructoza si glucoza
Fructoza se duce direct la ficat, unde produce grasime si contribuie la cresterea rezistentei la insulina si leptina. Fructoza nu trasmite creierului mesajul de satietate si te vei simti mai tot timpul flamand.
Ca atare vei manca in continuu. Consuma lamai, limete, avocado si masline pentru a reduce nivelul de fructoza din organism.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies