Cum sa scapi de parul de pe corp cu metode naturiste! Incearca asta!

Cum sa scapi de parul de pe corp cu metode naturiste! Incearca asta!
Cum sa scapi de parul de pe corp cu metode naturiste! Incearca asta!

Renuntati la epilarea cu ceara, folosirea epilatoarelor si indepartarea parului cu laser, alegeti metode naturiste pentru a elimina parul nedorit.

 

1. Ulei de migdale
Ar trebui sa se aplice ulei de migdale intr-o miscare circulara dupa barbierit, cum faceti mereu, si veti observa ca idepartarea parului este in scadere pana cand parul va reusi sa dispara complet, cel mai bine este de a face acest lucru de 4 ori pe saptamana.
2. Zahar
Faceti un amestec cu o lamaie, o jumatate de cana de apa si o cana de zahar, care este apoi aplicat in directia de crestere a parului.
Se lasa sa actioneze 10 pana la 15 minute si apoi se clateste. Aplicati de doua ori pe saptamana.
3. Ghimbir
Aveti nevoie pentru a pune intr-o ceasca de lapte un pic de ghimbir pudra. Se aplica pe piele si se lasa timp de cateva minute, masati cu miscari circulare cu degetele, se lasa sa actioneze si apoi se spala cu apa rece.
4. Curcuma
Adaugati un varf de cutit de praf de turmeric cu doua linguri de smantana si se maseaza acest amestec cu degetele. Asteptati pana cand pielea se simte complet uscata, si se clateste usor cu apa. Se aplica acest amestec de trei ori pe saptamana timp de trei luni pentru a vedea rezultatele.
5.
Faina de naut
Se amesteca o lingurita de faina cu putina miere si cateva picaturi de apa de trandafiri, se obtine o pasta, care se aplica pe piele si se face un masaj foarte usor. Faceti acest lucru de trei ori pe saptamana pentru a elimina parul permanent.
Sursa

1. Ulei de migdale

Ar trebui sa se aplice ulei de migdale intr-o miscare circulara dupa barbierit, cum faceti mereu, si veti observa ca idepartarea parului este in scadere pana cand parul va reusi sa dispara

complet, cel mai bine este de a face acest lucru de 4 ori pe saptamana.

2. Zahar

Faceti un amestec cu o lamaie, o jumatate de cana de apa si o cana de zahar, care este apoi aplicat in directia de crestere a parului. Se lasa sa actioneze 10 pana la 15 minute si apoi se clateste. Aplicati de doua ori pe saptamana.

3.
Ghimbir

Aveti nevoie pentru a pune intr-o ceasca de lapte un pic de ghimbir pudra. Se aplica pe piele si se lasa timp de cateva minute, masati cu miscari circulare cu degetele, se lasa sa actioneze si apoi se spala cu apa rece.

4. Curcuma

Adaugati un varf de cutit de praf de turmeric cu doua linguri de smantana si se maseaza acest amestec cu degetele.
Asteptati pana cand pielea se simte complet uscata, si se clateste usor cu apa. Se aplica acest amestec de trei ori pe saptamana timp de trei luni pentru a vedea rezultatele.

5. Faina de naut

Se amesteca o lingurita de faina cu putina miere si cateva picaturi de apa de trandafiri, se obtine o pasta, care se aplica pe piele si se face un masaj foarte usor.
Faceti acest lucru de trei ori pe saptamana pentru a elimina parul permanent.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies