Cum sa slabesti cu ulei de cocos! Scapi rapid de kilogramele in plus!

Cum sa slabesti cu ulei de cocos! Scapi rapid de kilogramele in plus!
Cum sa slabesti cu ulei de cocos! Scapi rapid de kilogramele in plus!

Daca vrei sa scapi de acele kilograme in plus suparatoare, atunci ai putea incerca sa folosesti ulei de cocos.

Poti include in alimentatia ta zilnica doua sau trei lingurite de ulei de cocos. Cantitatea nu trebuie sa fie foarte mare pentru ca este un aliment bogat in calorii. Si, daca vei depasi doza zilnica recomandata, atunci nu te va ajuta sa slabesti.

Te ajuta sa arzi mai multe calorii. In urma unui studiu s-a ajuns la concluzia ca 15-30 de grame (1-2 lingurite) de ulei de cocos te-ar putea ajuta sa arzi cu pana la 5% mai multe calorii decat in mod obisnuit.

Te ajuta sa scapi de grasimea din zona abdomenului. Grasimea abdominala este responsabila pentru aparitia unor boli precum diabet sau boli de inima. Studiile au aratat ca persoanele care au consumat ulei de cocos in fiecare zi au putut sa reduca grasimea din zona abdomenlului.

Sursa: Bzi.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prajitura "Vis de cocos" - reteta simpla si rapida! Oricine o poate face!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies