Cum sa slabesti in functie de zodie. Iata ce trebuie sa faci!

Cum sa slabesti in functie de zodie. Iata ce trebuie sa faci!
Cum sa slabesti in functie de zodie. Iata ce trebuie sa faci!

Astrele iti spun ce ar trebui sa faci daca vrei sa dai jos kilogramele in plus. Uite!

Berbec – Cea mai buna metoda prin care poti sa slabesti frumos este sportul. Fa jogging sau mergi la dansuri sportive daca vrei sa arzi grasimile si sa-ti tonifici musculatura. Cat priveste alimentatia, consuma carne de pui in defavoarea celei de porc.

Taur – Daca vrei sa ai un trup de invidiat este necesar sa faci putina miscare in fiecare zi si sa ai grija la alimentele pe care le consumi.

Evita sa mananci dulciuri si produse de patiserie.

Gemeni – In cazul in care obisnuiesti sa mananci mancaruri cu mult ulei, incearca pe cat posibil sa le eviti, altfel vei avea mereu problem cu greutatea. Indicat ar fi sa faci si miscare: fie mergi la sala, fie la alergat.

Rac – Fiindca esti un semn de apa, cel mai bine ti se potriveste inotul.

Nu doar ca te va ajuta sa slabesti, dar iti va tonifia intreaga musculatura a corpului. In ceea ce priveste dieta ta, incearca sa consumi alimente in stare cat mai naturala.

Leu – La masa trebuie sa eviti mancarurile tip fast-food, sucurile acidulate si dulciurile. Pentru un trup armonios, ai nevoie si de miscare, iar cele mai potrivite pentru tine sunt sporturile de echipa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fecioara – Pentru a nu lua in greutate, trebuie sa

eviti consumul de inghetata si ciocolata. In ceea ce priveste sportul, chiar daca nu-ti place, este important sa faci miscare macar de 2-3 ori pe saptamana.

Balanta – Organismul tau are nevoie de cat mai multe alimente bogate in fibre. Astfel, iti accelerezi digestia si iti mentii senzatia de satietate mai mult timp. Daca te mobilizezi sa faci sport, alege-le pe cele in echipa.

Scorpion – Daca vrei sa slabesti, este important sa reduci portiile pe care le consumi la mesele principale.

Sportul este pe placul tau, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te mobilizezi.

Sagetator – Esti predispusa la ingrasare daca bei prea multe sucuri acidulate, bere sau faci alte combinatii de alcool care duc la retentia de apa din organism. Asadar, incearca sa te feresti de bauturile si de alimentele care te fac sa retii apa.

Capricorn – Evita sa consumi mancaruri semipreparate, fiindca vei intampina probleme in procesul de slabire.

De asemenea, incearca sa faci cat mai mult miscare, chit ca e vorba de treburi casnice sau de exercitii fizice.

Varsator – Plimbarile in aer liber atat pe jos, cat si cu bicicleta, te vor ajuta sa-ti remodelezi corpul. In plus, este important sa optezi pentru o dieta bogata in cat mai multe fructe si legume.

Pesti-  Daca iti doresti sa dai jos rapid kilogramele in plus este de preferat sa faci miscare, in special inot.

De asemenea, poti merge la alergat sau la o plimbare cu bicicleta. Cu privire la alimentatie, opteaza pentru o dieta bogata in fructe de mare, peste si legume.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies