Cum sa speli lenjeria intima ca sa inlaturi toti microbii?

Cum sa speli lenjeria intima ca sa inlaturi toti microbii?
Cum sa speli lenjeria intima ca sa inlaturi toti microbii?

Indiferent de cat de bine s-ar sterge dupa ce merge la toaleta, o persoana are in medie aproximativ 10% dintr-un gram de rereziduuri fecale in lenjeria intima.

Iar daca speli lenjeria ta impreuna cu lenjeria acelei persoane, exista sanse foarte mari ca microbii sa ajunga si pe hainele tale. Si nu conteaza cat de ridicata setezi temperatura apei atunci cand speli hainele. Atunci cand vine vorba de bacteriile care cauzeaza infectii ale pielii sau respiratorii, raceli sau gripa, acestea supravietuiesc in mare parte ciclului de spalare.

In schimb, uscatoarele te pot ajuta sa elimini microorganismele daunatoare, dupa ce speli hainele.

Uscarea termica la o temperatura ridicata, pentru cel putin 28 de minute, reprezinta cel mai eficient mod de a ucide virusii.

Ar trebui sa stii ca nu esti in siguranta nici daca speli hainele tale separat de cele ale altor persoane, deoarece germenii raman si in masina de spalat.

Poti rula un ciclu de spalare cu un dezinfectat, pentru a curata organismele care cauzeaza boli.

Vestea buna este ca, daca nu este nimeni bolnav in casa ta, te poti relaxa putin. Atunci cand locuiesti cu o persoana bolnava, trebuie sa ai mai multa grija. In cazul in care partenerul tau are vreun virus, asigura-te ca hainele sunt spalate si uscate la o temperatura ridicata.

Sursa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies