Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Există foarte multe variante de a prepara creveții, dar una simplă și cu adevărat gustoasă și savuroasă iți prezentăm noi astăzi. Această rețetă de creveți pregătită în unt aromat din plin cu usturoi se prepară doar în câteva minute și este absolut fantastică.

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt! Există foarte multe variante de a prepara creveții, dar una simplă și cu adevărat gustoasă și savuroasă iți prezentăm noi astăzi. Această rețetă de creveți pregătită în unt aromat din plin cu usturoi se prepară doar în câteva minute și este absolut fantastică.

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara creveții în unt

Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente: 8 linguri de unt nesărat, 700 de grame de creveți curățați și decorticați, 5 căței de usturoi pisați, un sfert de cană cu supă de pui, zeama unei lămâi, două linguri de pătrunjel proaspăt tocat, sare și piper după gust.

Citeste si: Reteta usoara de guacamole pentru mesele de dupa Sarbatori!

Cum se prepară creveții în unt

Cu ingredientele enumerate mai sus poți pregăti 4 porții delicioase. Dificultatea de preparare este una ușoară, iar timpul de preparare este de aproximativ 20 de minute. Topește 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă creveții și asezonează cu sare și piper după gust. Lasă-i în tigaia încinsă până când aceștia își schimbă culoarea și devin roz.

Nu uita să amesteci din când în când, pentru o preparare uniformă. După ce s-au rumenit, scoate creveții și pune-i deoparte. În aceeași tigaie adaugă usturoiul pisat și lasă-l să se rumenească timp de un minut, timp în care acesta începe să își degaje aroma. Amestecă bine și toarnă supa de pui și zeama de lămâie. Lasă compoziția pe foc până începe să dea în clocot, apoi redu focul și lasă să fiarbă încet, până când zeama se reduce la jumătate. Adaugă celelalte linguri de unt și amestecă ușor, până când compoziția capătă o textură fină. Adaugă creveții înapoi în tigaie și mâncarea este gata. Servește imediat, presărat cu frunze de pătrunjel. Ce deliciu fantastic. Perfect pentru papilele tale gustative!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Moldo și Kiprianos, în pragul eliminării! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul tulburător

Rezultate oficiale alegeri prezidențiale 2024. Călin Georgescu, peste Marcel Ciolacu, după numărarea a 90% din procesele verbale