Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Există foarte multe variante de a prepara creveții, dar una simplă și cu adevărat gustoasă și savuroasă iți prezentăm noi astăzi. Această rețetă de creveți pregătită în unt aromat din plin cu usturoi se prepară doar în câteva minute și este absolut fantastică.

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt! Există foarte multe variante de a prepara creveții, dar una simplă și cu adevărat gustoasă și savuroasă iți prezentăm noi astăzi. Această rețetă de creveți pregătită în unt aromat din plin cu usturoi se prepară doar în câteva minute și este absolut fantastică.

Cum să te bucuri de o gustare delicioasă și ușor de preparat. Creveții în unt!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara creveții în unt

Pentru această rețetă, ai nevoie de următoarele ingrediente: 8 linguri de unt nesărat, 700 de grame de creveți curățați și decorticați, 5 căței de usturoi pisați, un sfert de cană cu supă de pui, zeama unei lămâi, două linguri de pătrunjel proaspăt tocat, sare și piper după gust.

Citeste si: Reteta usoara de guacamole pentru mesele de dupa Sarbatori!

Cum se prepară creveții în unt

Cu ingredientele enumerate mai sus poți pregăti 4 porții delicioase. Dificultatea de preparare este una ușoară, iar timpul de preparare este de aproximativ 20 de minute. Topește 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă creveții și asezonează cu sare și piper după gust. Lasă-i în tigaia încinsă până când aceștia își schimbă culoarea și devin roz.

Nu uita să amesteci din când în când, pentru o preparare uniformă. După ce s-au rumenit, scoate creveții și pune-i deoparte. În aceeași tigaie adaugă usturoiul pisat și lasă-l să se rumenească timp de un minut, timp în care acesta începe să își degaje aroma. Amestecă bine și toarnă supa de pui și zeama de lămâie. Lasă compoziția pe foc până începe să dea în clocot, apoi redu focul și lasă să fiarbă încet, până când zeama se reduce la jumătate. Adaugă celelalte linguri de unt și amestecă ușor, până când compoziția capătă o textură fină. Adaugă creveții înapoi în tigaie și mâncarea este gata. Servește imediat, presărat cu frunze de pătrunjel. Ce deliciu fantastic. Perfect pentru papilele tale gustative!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte