Cum să te bucuri de o toamnă cu stil – recomandări de top

Cum să te bucuri de o toamnă cu stil – recomandări de top
Cum să te bucuri de o toamnă cu stil – recomandări de top

Toamna își face simțită prezența din ce în ce mai mult, așa că a venit momentul să renunți la stilul lejer de vară și să te axezi pe un stil mai complex de toamnă.

Urmează recomandările experților în materie de styling pentru a obține look-ul perfect și a te bucura din plin de o toamnă cu stil!

Sfaturi practice pentru ținute

Lăsând la o parte tendințele mereu schimbătoare, în continuare îți prezentăm o listă de „reguli de aur” pentru a-ți contura un stil reușit de toamnă:

- layering – cu cât vremea devine mai răcoroasă, combină cât mai multe articole vestimentare, pe care să le suprapui într-un mod inedit pentru un look original;

- poartă cât mai mult culorile specifice acestui anotimp: nuanțe diverse de portocaliu, arămiu, galben, mov, verde închis, bej, gri și maroniu;

- poartă accesoriile perfecte care să îți țină de cald: eșarfe, șaluri, fulare, pălării, căciuli, orice se potrivește cel mai bine stilului tău;

- verifică inventarul de dresuri – cu cât ai o varietate mai mare de grosimi și culori, cu atât mai bine;

- asigură-te că ai cât mai multe din elementele must-have pe timp de toamnă: bluze tip helancă sau cu mânecă lungă, pulovere, cardigane, blazere, blugi și, desigur, încălțămintea potrivită care să reziste și când plouă.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alege parfumul potrivit

Parfumurile fresh, cu note florale sau de citrice, trebuie puse deoparte acum, nemaifiind potrivite odată cu venirea sezonului rece.

Toamna, ai nevoie de parfumuri cu un miros sofisticat și cu note intense și persistente.

Dacă ești o fire mai romantică, poți alege parfumuri dulci de damă, care obligatoriu conțin note de vanilie; este o alegere potrivită în special pentru ținutele de zi. În schimb, dacă ești o fire care pune accentul pe senzualitate, parfumurile orientale, ușor condimentate, vor fi perfecte, mai ales pentru ținutele de seară.

Însă indiferent de preferințe, nu uita să optezi pentru un parfum intens, cu o aromă puternică, pentru a-l aplica și pe haine (bluze, eșarfe, șaluri etc.) și a te asigura că se mențin fresh cât mai mult timp.

Răsfață-ți pielea cu produsele potrivite

 Un ten frumos, sănătos și bine îngrijit stă la baza unui machiaj reușit și contribuie semnificativ la orice look plin de stil.

Odată cu venirea toamnei, trebuie să îți adaptezi puțin rutina de îngrijire a tenului cu produsele potrivite. Însă indiferent de tipul de ten, nu trebuie să îți lipsească următoarele 3 produse:

- o loțiune de curățare blândă, cu efect calmant, care să nu afecteze tenul în cazul în care frigul ți-l usucă;

- un exfoliant cu acțiune blândă (chiar și pentru corp), care să înlăture celulele moarte după aventurile de vara trecută (arsuri, bronz);

- o cremă hidratantă, aleasă cu atenție astfel încât să fie potrivită tipului tău de ten – și nu uita, chiar și tenul gras poate fi deshidratat.

Machiajul recomandat toamna

Nu vei da greș niciodată toamna cu un machiaj în tonuri maronii, cu un smokey-eyes bine blenduit sau cu un ruj mat. Însă dacă vrei ceva extra anul aceasta, îți prezentăm câteva idei inedite, în tendințe în acest sezon:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

- adaugă puțin sclipici la machiajul ochilor: pentru un look de zi, aplică-l în colțurile interioare ale ochilor, iar pentru un look de seară, aplică farduri metalice sau linii sclipitoare pe pleoapa de sus;

- acordă atenție obrajilor și recreează cu succes aspectul de pomeți îmbujorați de frig, dar cu un strop de iluminator care să reflecte perfect razele discrete ale soarelui;

- inspiră-te de la păpușile Bratz și aplică gloss de-a lungul conturului buzelor, pentru un efect de mărire al acestora;

- machiajul punk-rock pentru ochi este în tendințe, așa că asigură-te că ai fardul de pleoape și creionul sau tușul în nuanța perfectă: negru;

- sprâncenele arată cel mai bine toamna aceasta într-un mod natural, dar bine definit.

Nu lăsa frigul să îți strice buna dispoziție și să te descurajeze din a arăta perfect toamna aceasta. Adoptă un look plin de stil urmând sfaturile noastre, pentru a te bucura cât mai mult de acest început de sezon rece!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies