Cum să te descurci cu petele de pe prosop folosind doar muștar și fără a da banii pe produse scumpe de curățare

Cum să te descurci cu petele de pe prosop folosind doar muștar și fără a da banii pe produse scumpe de curățare
Cum să te descurci cu petele de pe prosop folosind doar muștar și fără a da banii pe produse scumpe de curățare

Prosoapele japonezilor sunt mult mai durabile decât ale noastre, iar acest lucru se întâmplă datorită atenției și precauției pe care ei le-o oferă pentru a le putea utiliza pe perioade mai lungi de timp.

Mai jos vei găsi un truc care te va scăpa foarte rapid de pete. Iată cum poți avea prosoape imaculate cu ajutorul muștarului.

Citește și: Uleiul potrivit pentru prăjirea şniţelelor sau chiftelelor. Multe gospodine au făcut o greşeală până acum

Trucuri pentru spălarea prosoapelor

Cum să te descurci cu petele de pe prosop folosind doar muștar și fără a da banii pe produse scumpe de curățare[Sursa foto: Freepik]

Atunci când vorbim despre îngrijirea prosoapelor, japonezii știu toate secretele pe care ar trebui să le cunoască o persoană.

Spre deosebire de alte popoare, ei sunt foarte atenți la modul în care spală articolele, indiferent de natura pe care o au acestea. Ei își mențin țesuturile în stare perfectă, iar prelungirea perioadei în care sunt folosite reprezintă priorități pentru gospodine.

Japonezii au foarte multe moduri diferite în care spală prosoapele. Important este că se folosesc de aceste trucuri, deoarece își doresc ca prosoapele lor să fie imaculate.

Un lucru foarte important este că ei nu folosesc niciodată detergent.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Unul dintre secretele  gospodinelor din Japonia pentru a curăța prosoapele constă în folosirea muștarului. Chiar dacă nu ți-a trecut vreodată prin cap să folosești acest produs pentru a-ți curăța prosoapele, ei bine, acesta face minuni și ajută materialele să arate ca noi.

Gospodinele din Japonia nu aleg o spălare tehnică a prosoapelor, iar procesul de curățare a acestora se împarte în două etape. Prima etapă durează 12 ore, iar a doua mai puțin, presupunând doar clătirea articolelor.

Citește și: Care este produsul care îți curăță încălțămintea. Cu siguranță este și în locuința ta

Cum să ai prosoape imaculate cu muștar

Cum să te descurci cu petele de pe prosop folosind doar muștar și fără a da banii pe produse scumpe de curățare[Sursa foto: Freepik]

În articolul de astăzi vei vedea ce trebuie să faci pentru a te bucura de prosoape imaculate. Gospodinele din Japonia folosesc trei produse în acest proces, de exemplu muștarul, care trebuie să fie uscat jumătate de lingură de oțet și o lingură de ulei vegetal.

Prima etapă de spălare a prosoapelor murdare are în vedere prepararea unui amestec din ingrediente anterioare enumerate mai sus.

Într-un recipient se adaugă puțin muștar uscat o jumătate de lingură de oțet și o lingură de ulei vegetal. Produsul se amestecă foarte bine, iar apoi prosoapele murdare se pune într-un vas încăpător și amestecul se toarnă deasupra lor.

Apoi, puteți să adăugați apă, cât să acopere prosoapele murdare. Gospodinele japoneze evită folosirea apei în cazul acesta, deoarece, dacă un prosop prezintă o pată mai accentuară, ele tratează zona respectivă cu muștar, oțet și ulei.

Prosoapele trebuie lăsate la tratat 12 ore.

Trucul cu muștar care te scapă de petele de pe prosop
Trucul cu muștar care te scapă de petele de pe prosop[Sursa foto: Pexels]

Citește și: Cum poți transforma postul într-un răsfăț culinar

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum ne alegem vopseaua în funcție de culoarea tenului

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies