Cum să te îmbraci în prima zi de facultate

Cum să te îmbraci în prima zi de facultate
Cum să te îmbraci în prima zi de facultate

Toamna a sosit şi a adus cu ea şi parfumul începutului de şcoală! Iar prima zi de facultate, chiar dacă nu mai e întovărăşită de acelaşi tumult sufletesc ca în anii de şcoală, e la rândul ei martora unor sentimente puternice.

Noi te ajutăm să stăpâneşti la perfecţie evenimentele zilei şi îţi vom recomanda în rândurile de mai jos cele mai bune ţinute pentru prima zi de facultate.

Descoperă care sunt articolele vestimentare cu care vei face furori acum şi află cum să le integrezi în outfituri cu care primeşti zece pe linie la capitolul stil!

Începe facultatea! 5 articole pe care să mizezi în prima zi

Vrei să îţi demonstrezi inteligenţa şi independenţa, caracteristici pe care ştim foarte bine că fiecare studentă le are, dar în acelaşi timp nu te-ar deranja nici să dai dovadă că eşti perfect în acord cu ultimele tendinţe.

Stilul primei zile de facultate trebuie să fie chic, tineresc, cu inserţii de smart casual care să le dovedească profesorilor că eşti capabilă să absorbi precum un burete toate cunoştinţele preţioase pe care le vor picura în tine.

 

Descoperă în rândurile de mai jos cele mai bune trucuri pentru a avea o apariţie ireproşabilă în prima zi de facultate! Vezi care sunt articolele pe care să mizezi în această zi importantă!

Costum masculin

Deux pieces-urile clasice au fost rapid înlocuite în ultima perioadă cu costumele de inspiraţie masculină, dar cu turnură feminină. Se poartă atât liniile oversized, dar şi cele care sunt flatante şi îţi pun în valoare formele. Pentru prima zi de facultate, noi îţi recomandăm ultimele interpretări, dacă îţi doreşti o apariţie perfect pusă la punct, ireproşabilă. Completează cu elemente feminine, aşa cum sunt un decolteu în formă de inimă (dar nu prea adânc), cu bijuterii glam şi cu inserţii care atrag atenţia.

Geanta trebuie să aibă forme statement.

În ceea ce priveşte machiajul, acesta trebuie să rămână natural, doar porneşti către şcoală. Optează pentru bucle diafane, feminine, şi vei fi cucerită de estetica dulce, dar totodată serioasă a acestui outfit.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BnYhzMLFugH/?taken-by=best__outfits__

 

Pulover cute

Încălzirea globală ne împiedică să putem spune cu certitudine cum va evolua vremea pe 1 octombrie, dar, dacă e destul de răcoare afară, poţi apela cu uşurinţă la un pulover drăguţ. Sfatul nostru? Optează pentru unul elegant, care să surprindă şi caracterul fastuos al începutului şcolii. Ne place la nebunie modelul din imaginea de mai jos: alb, cu perle aplicate, e confortabil şi rafinat totodată.

Completează cu blugi mom jeans (deşi îţi recomandăm să renunţi la zonele cu rupturi) şi cu o pereche de pantofi cu toc. Bereta e un accesoriu de milioane.

Lasă din nou părul liber să cadă pe umeri şi machiajul cât mai subtil: eşti totuşi la şcoală. Poţi intesifica umbrele de la ochi sau rujul de pe buze atunci când ieşi să sărbătoreşti cu colegii.

 

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BnVV6PBl0tB/?taken-by=best__outfits__

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Culottes

Wow, aceşti pantaloni par să fi fost concepuţi special pentru prima zi de facultate! Întruchipează tot ceea ce ar trebui să evidenţiezi în această zi deosebită: lejeritate, confort, dar şi eleganţă lipsită de griji. Optează pentru un model cu talie de tip paper bag, care îţi accentuează frumos silueta. Un top simplu, cu mânecă scurtă, va reprezenta cea mai bună alegere dacă afară e mai cald decât ar trebui. În picioare ai nevoie de adidaşi simpli, albi. O geantă cu aspect „studios” îţi va transporta cu drag toate caietele şi cărţile pentru şcoală.

Eşti tânără, aşa că trebuie să îţi laşi părul să zburde fericit pe umeri! O pereche de ochelari de soare îţi va feri ochii de radiaţii şi de primele riduri. Poţi apela la un ruj nude sau roz şi la un strop de rimel, în rest lasă tot look-ul cât se poate de natural!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BmbBSJnFUAb/?taken-by=best__outfits__

 

Rochie

Pentru multe dintre noi, orice ocazie specială din viaţă trebuie marcată cu o rochie pe măsură! Dacă ai această atitudine, nu putem decât să te felicităm. Prima zi de facultate merită marcată cu o creaţie plină de feminitate, dar trebuie să ţii cont de câteva criterii! Un model midi pare în aparenţă perfect, dar eşti tânără, plină de prospeţime, aşa că noi îţi recomandăm să mizezi mai degrabă pe o rochie scurtă. Atenţie: nu trebuie să fie prea scurtă, deoarece te vei afişa cu ea în faţa profesorilor universitari. Abordează neapărat o mânecă lungă sau trei sferturi, pentru a compensa lungimea mai îndrăzneaţă. Printurile recomandate sunt cel în dungi, carourile sau gingham, deoarece exultă seriozitate din plin. Evită orice imprimeu ţi se pare prea aglomerat. Decolteul e interzis.

În ceea ce priveşte accesoriile, optează pentru o geantă elegantă, care să se potrivească cu rochia. Te sfătuim însă să înlocuieşti sandalele purtate de modelul din imaginea de mai jos cu pantofi Oxford, balerini, mocasini sau, dacă vrei neapărat tocuri, cu kitten heels. E o alegere mult mai potrivită!

 

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BlIC5WdlaNY/?taken-by=best__outfits__

 

Rucsac

E accesoriul vedetă al începutului şcolii! Şi nu, nu înseamnă că, dacă ai depăşit anii liceului sau ai şcolii generale, trebuie să renunţi la el. Rucsacul e nu doar extrem de fancy şi de stylish acum, dar şi o alegere practică pur şi simplu perfectă pentru prima zi de facultate. În el vor avea loc tot ceea ce te ajută să studiezi precum o fată de zece pe linie, iar formatul e lejer, mult mai uşor de cărat prin amfiteatre şi pe culoarele aglomerate decât o geantă. În plus, rucsacul se potriveşte de minune cu rochii, pantaloni, fuste, tot ceea ce îţi propui să porţi în prima ta zi de facultate.

 

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BngnWwoDJ0R/?tagged=backpack

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

În ceea ce priveşte modelele de rucsacuri de damă care atrag toate privirile, noi îţi recomandăm să bifezi următoarele caracteristici de stil. În primul rând, ai nevoie de un rucsac încăpător, într-o culoare classy, care să se potrivească la orice, aşa cum este acest accesoriu în tonuri de coniac.

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/

Nu rata nici un model în culori specifice toamnei, precum acest burgundy pur şi simplu superb. E una dintre cele mai fashionable alegeri pe care le poţi face în prima zi de facultate.

Sursă foto: Dasha

Geanta cognac din piele naturala Mariah

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/geanta-cognac-din-piele-naturala-mariah-139757.html

Rucsac rosu inchis din piele naturala Sorina

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/rucsac-rosu-din-piele-naturala-sorina-128254.html

 

Pentru zilele în care vrei să te simţi îndrăzneaţă, reflexiile metalizate constituie cea mai bună alegere! Optează pentru accente de vişiniu şi pentru un format mai mic, perfect atunci când nu ai prea multe cursuri. Detaliile metalizate aplicate, precum este lanţul pe post de element de susţinere, vor face ravagii.

Nu în ultimul rând, optează pentru un model feminin, în tonuri dulci de roz, care poate fi purtat şi pe post de geantă, pentru o versatilitate completă. Geanta-rucsac în accente rafinate de somon trebuie să fie must-have în garderoba ta pentru facultate.

Sursă foto: Dasha

Rucsac visiniu metalizat din piele naturala Abigail

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/rucsac-visniu-metalizat-din-piele-naturala-abigail-140340.html

Geanta-rucsac roz somn din piele naturala Ama

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/geanta-rucsac-roz-somn-din-piele-naturala-ama-139778.html

 

Acestea sunt articolele care trebuie să te întovărăşească în prima zi de facultate. Cu ajutorul ţinutelor recomandate de noi vei străluci de tinereţe, de eleganţă proaspătă şi de inteligenţă, exact aşa cum face orice studentă care se respectă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De ce nu este bine sa dormi pe burta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies