Cum să te îmbraci la un concert. 7 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească

Cum să te îmbraci la un concert. 7 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească
Cum să te îmbraci la un concert

Află din rândurile de mai jos cum să obții un look cool la următorul concert la care vei merge!

Sezonul concertelor de vară a început, iar multe doamne și domnișoare sunt în pană de idei atunci când vine vorba de ținutele potrivite de concert. Află din rândurile următoare care sunt cele mai esențiale piese vestimentare pentru ținuta de concert!

Cum să te îmbraci la un concert

Tricou cu trupa sau artistul preferat

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Citește și: Activități interesante pe care le poți face de unul singur, vara aceasta. Descoperă efectele pozitive ale reconectării cu sinele!

Pentru un look cool, poți opta pentru un tricou cu trupa sau artistul preferat, fiind chiar un bonus dacă porți merch-ul cântărețului la care mergi la concert. Ținuta poate fi completată cu niște pantaloni scurți din denim și o pereche de sneakers comozi. De asemenea, optează pentru chelari de soare și o geantă crossbody. Dacă îți dorești un look mai edgy, alege pantaloni scurți din piele, botine cu toc mic și accesorii metalice. 

Topuri de tip corset

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să îți alcătuiești o garderobă capsulă pentru vara lui 2024? Piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu toate că topurile corset sunt, de cele mai multe ori, foarte feminine, nu trebuie să fie așa întotdeauna.

Acesta poate fi purtat la un concert cu o pereche de blugi rupți sau punk din piele. Topul de tip corset oferă o combinație unică de eleganță și atitudine, perfectă pentru a atrage privirile și a te simți încrezătoare. Dacă îți dorești un look mai elegant, poți purta această piesă vestimentară cu o fustă.

Pantaloni scurți din denim

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Pantalonii scurți din denim sunt, de asemenea, suficient de cool pentru a se potrivi cu orice look de concert, mai ales dacă este vară și dacă concertul este în aer liber.

Rămâi confortabilă pe parcursul unui concert în pantalonii scurți din denim preferați, pe care îi poți asorta cu niște pantofi confortabili, însă la modă.

Haine strălucitoare

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Paietele, pietrele și sclipiciul din cap până-n picioare nu vor da niciodată greș la un concert, deoarece vei străluci în adevăratul sens al cuvântului sub luminile concertului. O rochie sau un top plin de sclipici nu doar că te va face să te simți specială, dar și te va face ușor de reperat în mulțime, adăugând o notă festivă întregii experiențe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Jachetă statement

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Niciodată nu este prea mult să iei cu tine o jachetă statement, mai ales dacă concertul se va întinde pe parcursul serii și, inevitabil, va fi mai răcoare afară. Astfel, este ideal să îți iei o jachetă moto colorată, un stil varsity sau denim patchwork. Nu doar că îți va ține de cald, dar va adăuga și un plus de stil ținutei tale.

Cizme de cowboy

Cizmele de cowboy au fost mult timp un element de bază pentru concertele de muzică country, însă au devenit populare la nivel global în toate genurile de muzică. Așadar, poartă cizmele cowboy cu un tricou oversized sau cu niște blugi largi pentru un look relaxat, sau ia o bluză de tip pulover subțire și o fustă mini ușoară pentru un vibe fresh. Aceste cizme nu doar că sunt elegante, dar oferă și confort pentru picioare.

Crop top

Cum să te îmbraci la un concert[Sursa foto: freepik]

Poți purta la concert un crop top tricotat pentru a-ți ține de cald sau alege un top de tip bikini dacă dorești să arăți puțin mai multă piele. Aceste topuri sunt versatile și pot fi asortate cu aproape orice, de la pantaloni scurți din denim la fuste mini sau chiar pantaloni largi. De asemenea, la nicio ținută nu trebuie să lipsească ochelarii de soare cool, pălăriile sau șepcile, cât și bijuterii supradimensionate pentru a completa perfect look-ul pentru concert. Mai mult decât atât, un rucsac mic sau o geantă crossbody este bună pentru a-ți păstra lucrurile în siguranță și la îndemână. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ținuta de vară ocazională perfectă. Învinge căldura în timp ce arăți șic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies