Cum să te îngrijești pe timpul nopții: Trucuri pentru a arăta și a te simți fantastic dimineața

cum sa te ingrijesti pe timpul noptii
Cum să te îngrijești pe timpul nopții: Trucuri pentru a arăta și a te simți fantastic dimineața

Micile trucuri de frumusețe se pot aplica și peste noapte. Însă știai de acestea până acum?

Află din rândurile următoare, care sunt trucurile de urmat, pentru ca dimineața să te trezești cu o stare mult mai radiantă, având grijă p este noapte de pielea ta, de buze, dar și de păr.

 

Uneori, viața poate părea o cursă continuă. Niciodată nu pare să fie suficient timp pentru toate lucrurile pe care trebuie să le faci într-o zi.

Dar există un lucru pe care îl facem zilnic, timp de ore întregi, și care poate fi folosit pentru a ne îmbunătăți și hrăni frumusețea exterioară. Acest lucru este somnul! Putem folosi cu ușurință acest timp pentru a ne trezi arătând și simțindu-ne ca cea mai bună versiune a noastră.

Trucuri de frumusețe peste noapte

1. Trucuri de frumusețe peste noapte pentru piele

Masca de dormit- Dacă ideea de a dormi cu o mască pe față ți se pare ciudată, mai ales dacă nu ești obișnuit cu asta, află că noile formule de măști de noapte sunt create special pentru a fi cât mai confortabile și eficiente. Aceste măști avansate se absorb rapid în piele, la fel ca o cremă hidratantă, așa că nu vei simți nicio greutate sau disconfort pe timpul nopții.

Marele avantaj este că, în timp ce dormi, masca își face treaba, hidratând intens pielea și oferindu-i nutrienții necesari. Dimineața, te vei trezi cu un ten reîmprospătat, catifelat și cu o strălucire naturală care te va face să arăți și să te simți extraordinar.

Zinc pentru o piele fără coșuri- Cremele cu zinc sunt foarte eficiente, dar dacă vrei să obții rezultate și mai bune, alege una cu un conținut ridicat de zinc și aplic-o înainte de culcare, pentru a-i permite să acționeze pe tot parcursul nopții.

Îngrijirea pielii cu produse pe bază de zinc este unul dintre cele mai bune trucuri de frumusețe pe timp de noapte, deoarece ajută la vindecarea coșurilor într-un timp foarte scurt, astfel încât dimineața vei observa cum pielea ta arată mult mai curată. Noaptea este oricum un moment propice pentru regenerare, iar cu crema de zinc, procesul de vindecare se va desfășura excelent.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum să obțineți cu ușurință părul strălucitor

trucuri de frumusete pentru ten
Cum să te îngrijești pe timpul nopții: Trucuri pentru a arăta și a te simți fantastic dimineața[Sursa foto: freepik]

Citește și: Obține o piele strălucitoare peste noapte: Soluții naturale eficiente

2. Trucuri de frumusețe peste noapte pentru buze

Dubla hidratare!

După ce ai terminat rutina de îngrijire a feței, nu uita să acorzi atenție și buzelor.

Dacă vrei să obții buze frumoase și roz natural, investește câteva minute în hidratarea lor intensă. Începe prin aplicarea unui ser cu acid hialuronic pentru a atrage și menține umiditatea, apoi sigilează totul cu un balsam hidratant. Cel mai eficient moment pentru această rutină este înainte de culcare, astfel încât să nu te deranjeze senzația de buze mai grele sau uleioase pe timpul nopții. Dimineața, te vei trezi cu buze reîntinerite, incredibil de moi și catifelate.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: "Ia-mă, Doamne, și pe mine, să nu mai sufăr atât"- Tot ce a strâns într-o viață, luat de ape și noroi: "Nu mai pot, nu mai pot! Nimic nu mai am!"- stirilekanald.ro

trucuri de frumusete pentru buze
Cum să te îngrijești pe timpul nopții: Trucuri pentru a arăta și a te simți fantastic dimineața[Sursa foto: freepik]

3. Trucuri de frumusețe peste noapte pentru păr

Tratament de pre-spălare

Un păr frumos poate face pe oricine să arate de zece ori mai bine. După toată coafarea cu căldură și tratamentele chimice prin care trecem părul, este esențial să îi oferim și un pic de răsfăț. Un truc de înfrumusețare care funcționează de minune peste noapte este aplicarea uleiului de cocos ca tratament pre-spălare. Este o soluție accesibilă și eficientă pentru a-ți îngriji părul. Masează uleiul de cocos cu degetele în rădăcini și pe toată lungimea părului, în fiecare seară, înainte de spălare. Acest tratament va hrăni rădăcinile, va proteja firul de păr și va elimina efectul de încrețire. După ce îți speli și coafezi părul dimineața, vei observa că arată mai neted, strălucitor și sănătos. Pentru un plus de îngrijire, aplică un balsam hidratant și pe mâini și picioare, pentru a te trezi cu o piele catifelată. Fă-ți somnul să conteze, astfel încât să te trezești proaspăt și radiant!

trucuri de frumusete pentru par
Cum să te îngrijești pe timpul nopții: Trucuri pentru a arăta și a te simți fantastic dimineața[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Obține o piele strălucitoare peste noapte: Soluții naturale eficiente

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Akif, complice în accidentul grav suferit de Suzan

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies