Cum să te inspiri din machiajul vedetelor de la Hollywood pentru sărbători

Cum să te inspiri din machiajul vedetelor de la Hollywood pentru sărbători
Cum să te inspiri din machiajul vedetelor de la Hollywood pentru sărbători

Acum că 2019 se apropie de final, suntem pregătiţi pentru noile trenduri ce vin odată cu anul 2020.

Anul acesta a fost unul plin de creativitate în ceea ce priveşte machiajele vedetelor, iar make-up artiştii au putut picta pe feţele muzelor lor atât machiaje grafice, cât şi foarte colorate. Printre trend-urile din 2019 care ne dorim să fie prezente pe viitor în lumea starurilor se numără machiajul "no make-up" şi pielea curată, luminoasă, naturală, pentru că sunt foarte uşor de obţinut şi vor fi mereu două stiluri de actualitate.

În ceea ce priveşte machiajul de sărbători, ştim că e greu să decizi cum vrei să arăţi în ziua de Crăciun sau la cumpăna dintre ani, motiv pentru care ne-am gândit să-ţi venim în ajutor cu câteva stiluri de machiaj văzute la starurile omniprezente pe covorul roşu.

Eyeliner

 

Khloe Kardashian este deja cunoscută pentru machiajele sale mereu la modă, motiv pentru care nu avea cum să lipsească din acest top.

Eyeliner-ul este unul din machiajele cu care nu poţi da greş pentru că este cel mai simplu de realizat, fiind uşor de adaptat în funcţie de forma ochiului tău. Foarte mulţi make-up artişti în vogă optează pentru acest stil, pentru că în momentul în care este combinat cu un ruj nude, obţii un machiaj simplu şi curat, perfect pentru evenimente atât ziua, cât şi seara. În cazul în care totuşi vrei să schimbi ceva pentru machiajul de seară, poţi modifica rujul 'cuminte' cu unul roşu sau vişiniu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

În ceea ce priveşte stilul de tuş, poţi opta pentru forma convenţională (cea pe care a ales-o Khloe), sau poţi alege varianta unui eyeliner grafic, foarte trendy în acest sezon. Hung Vanngo (@hungvanngo) este unul dintre artiştii care optează de multe ori pentru această formă pentru a evidenţia trăsăturile vedetelor pe care le machiază.

 

Culorile puternice, electrice sau neon au acaparat deja primele locuri în topurile trend-urilor de machiaj anul acesta, iar pentru Revelion,dacă eşti curajoasă, poţi obţine foarte uşor un look demn de lumina reflectoarelor combinând un ten perfect cu o linie de tuş colorată. Rowi Singh, influencer-ul australian, este cunoscută pentru stilul îndrăzneţ pe care îl afişează pe reţelele de socializare. Aceasta a optat pentru un machiaj nonconformist, evidenţiindu-şi privirea cu ajutorul unui eyeliner dublu, colorat.

Pe buze se pot aplica atât gloss sau o nuanţă mată nude, pentru a păstra accentul în zona superioară a feţei, sau putem realiza un machiaj monocromatic, folosind un ruj din aceeaşi paletă de culori ca cea a liner-ului.

 Ten luminos & buze lucioase

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anul acesta, tenul luminos a fost prezent pe conturile de social media ale celor mai mari make-up artişti. Machiajul natural a revenit la modă, iar o rutină bună de skincare este foarte importantă în cazul unui astfel de machiaj. Aplicarea de măşti şi gomaje, pregătirea tenului prin folosirea de creme şi serum-uri în concordanţă cu tipul tău de piele, hidratarea şi nu numai sunt câţiva dintre paşii foarte importanţi pentru obţinerea pielii de porţelan.

Unul dintre avantajele acestui stil este pielea hidratată, perfectă pentru sezonul rece. În ceea ce priveşte buzele lucioase, gloss-ul nu conferă numai volum buzelor tale ci şi hidratare, completând perfect look-ul tău pentru masa de Crăciun. Claudia Neacşu este unul dintre make-up artiştii români recunoscuţi pentru realizarea acestui ten perfect pe modelele sale, iar printre vedetele care au propulsat acest stil în trend-uri se numără Kim Kardashian West, Gigi Hadid, Ştefania Ivănescu şi Antonia.

Smokey eyes

 

Acest tip de machiaj este prezent deja de foarte mult timp în portofoliile artiştilor internaţionali pentru că este uşor de realizat, poate fi adaptat tuturor tipurilor de ochi, este un look foarte versatil, durabil şi poate varia în intensitate în funcţie de preferinţele tale. Pentru zi, optează pentru un machiaj în culori neutre, ca cel purtat de Kris Jenner pentru că este foarte uşor de adaptat pentru petrecerea de seara.

Tot ce trebuie să faci este să aplici pe pleoapă culorile de la deschis (în colţul intern) către închis (în cel extern) şi să le estompezi în aşa fel încât să se întrepătrundă. Machiajul smokey poate fi realizat cu orice nuanţă, de la culori neutre, până la negru. Ba chiar te poţi juca şi cu texturile prin aplicarea de glitter sau pigmeţi pentru un strop de glam în plus. Celebra neerlandeză Nikkie de Jager, cunoscuta după numele său de YouTube NikkieTutorials, vine cu o alternativă perfectă pentru petrecerea de anul nou- un machiaj smokey eyes peste care a aplicat pe pleaoapa inferioară câeva ştrasuri.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies