Cum să te pregătești pentru plajă în 2024

Cum să te pregătești pentru plajă în 2024
Cum să te pregătești pentru plajă în 2024

O vacanță la mare implică niște pregătiri pe care începi să le faci cu mult timp înainte de plecare.

Suntem în 2024 și mersul la plajă este ca o ieșire în oraș - trebuie să ai outfit cool și la modă, accesoriile necesare și câteva produse care să-ți asigure confortul și energia într-o zi plină în care te expui la soare și la apa mării.

Iată cum să te pregătești pentru plajă în 2024:

Asigură-ți energia pentru o zi de plajă

În mod ideal, o zi petrecută la plajă se încheie cu o noapte la club. Acesta este planul pe care ți-l faci de fiecare dată, dar renunți la el de multe ori, pentru că pur și simplu îți lipsește energia necesară, după o zi întreagă în care căldura și soarele te-au toropit, iar apa mării te-a obosit. Există câteva trucuri prin care poți să te asiguri că lucrurile vor decurge conform planului și că vei avea energie pentru toate activitățile pe care le ai în program. În primul rând, ia în calcul ca la orele prânzului, când soarele este oricum foarte puternic, să te retragi în cameră pentru 2-3 ore de odihnă și chiar somn. În al

doilea rând, ai mare grijă la ce consumi în timpul zilei. Evită să bei mult alcool și limitează-te la un singur cocktail ușor, cu suc de fructe, eventual cu gheață. De asemenea, sucurile de fructe îți vor da vitamine care te vor revigora, iar un plus de energie îl vei avea cu CBD, pe care îl regăsești în soluțiile pentru vapat. Este pur și simplu o substanță minune care te poate feri și de alte neplăceri care pot apărea odată cu expunerea la soare, cum ar fi durerile de cap. Deci, pentru o zi perfectă la plajă asigură-te că ai la tine un aparat de vapat cu CBD.

Produse pentru protecție

Entuziasmul într-o zi petrecută la plajă este mare, pentru că știi că vei avea parte de clipe minunate. Dar trebuie să conștientizezi că soarele este prietenul tău în doze mici și dacă exagerezi, poți avea neplăceri majore. Prin urmare, asigură-te că ai la tine creme cu SPF care să-ți protejeze pielea. În prima zi de plajă este recomandat să utilizezi unele cu factor mare de protecție - 50 sau 30 - în funcție de nuanța pielii, iar pentru față să folosești o cremă specială, cu factor 50. De asemenea, după plajă este important să utilizezi o loțiune specială, calmantă. Aceste produse îți vor apăra pielea de razele dăunătoare, dar, în plus, îți vor asigura un bronz uniform și cu o culoare plăcută.

Alte accesorii utile

În afara prosoapelor și a umbrelei de soare este important să mai ai la tine câteva accesorii, iar lista de pe Oprah Daily îți poate da câteva idei. Noi îți spunem că în primul rând trebuie să ai ochelari de soare și pălărie. De asemenea, un spray cu apă termală te va ajuta să-ți îndepărtezi de pe față sarea din apa mării și, pulverizat pe corp, te va revigora. Pune-ți toate lucrurile într-o geantă impermeabilă, încăpătoare, care să-ți protejeze de soare obiectele personale. Pentru mai multă distracție și timp plăcut petrecut la plajă îți poți lua o minge de apă, eventual una gonflabilă, care poate fi transportată mai ușor, iar dacă vrei pur și simplu să stai la soare și să te relaxezi, pune-ți în geantă o carte și căști ca să asculți muzică.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfatul zilei din 12 iulie 2024. O zodie este sfătuită să aibă încredere în forțele proprii

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies