Cum sa te refaci rapid dupa o despartire dureroasa! Iata de ce este bine sa tii cont!

Cum sa te refaci rapid dupa o despartire dureroasa! Iata de ce este bine sa tii cont!
Cum sa te refaci rapid dupa o despartire dureroasa! Iata de ce este bine sa tii cont!

Cateodata iubirea nu este suficienta pentru a ca o relatie sa mearga si sa fie de durata. Ti-ai dat silinta, insa inevitabil ati ajuns in acel punct dureros - despartirea. Cum faci fata acestui moment dureros? Uite cateva sfaturi utile.


E momentul sa-ti faci timp pentru tine-
Priveste acest hop care ti-a iesit in cale ca pe un lucru pozitiv. Acum ca ai mai mult timp pentru tine, incearca sa-ti dezvolti anumite abilitati si sa-ti gasesti noi hobby-uri care sa te implineasca, dar si sa-ti ia gandul de la relatia pe care ai incheiat-o recent.

Nu fugi de ceea ce simti- Pentru a-ti vindeca sufletul trebuie sa dai frau sentimentelor pe care le ai, nu sa te izolezi.

Discuta cu cineva apropiat si spune-i ce simti, relaxeaza-te in aer liber si, in tot acest timp, incearca sa te impaci cu gandurile si sentimentele pe care le ai.

Inconjoara-te de oamenii potriviti- In astfel de momente, ai nevoie ca persoanele dragi tie sa-ti fie alaturi si sa te sprijine in tot ce faci. Astfel, iti va fi mai usor sa-ti regasesti echilibrul de altadata si sa privesti cu optimism viitorul apropiat.


Nu te inchide in tine- Incearca sa-ti pastrezi mintea deschisa si sa accepti provocarile care-ti ies in cale. Daca te inchizi in tine si te izolezi de cei din jurul tau, cu siguranta viata ta nu ar mai fi distractiva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies