Cum să te simți cât mai pregătită în ziua nunții, pentru a străluci de fericire

Cum să te simți cât mai pregătită în ziua nunții, pentru a străluci de fericire
Cum să te simți cât mai pregătită în ziua nunții, pentru a străluci de fericire

Ziua nunții tale este un eveniment pentru care probabil că te-ai pregătit luni întregi și este normal să îți dorești ca totul să meargă perfect.

Ei bine, perfecțiunea nu există niciodată, însă ceea ce putem face este să ne pregătim cât de bine putem pentru a fi liniștiți în ziua respectivă și pentru a ne bucura de iubirea pe care o sărbătorim. Din punct de vedere al organizării, sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a scăpa de griji în ziua nunții și pentru a te putea concentra pe sentimentul de fericire pe care îl simți.

Iată 5 pași prin care să te simți pregătită în ziua nunții tale

Creează un plan detaliat cu toate activitățile

Detaliază un plan ușor de înțeles pentru toată nunta, care să includă toate evenimentele zilei respective. Stabilește programări specifice pentru ceea ce ține de pregătirea ta (coafură, machiaj, îmbrăcarea rochiei de mireasă) și pentru restul evenimentelor (ceremonia religioasă, primirea invitaților etc).

Astfel nu te va lua nimic prin surprindere și vei simți că ai control asupra modului în care se desfășoară ziua.

Pregătește un kit de urgență

Îți va da multă liniște să știi că ai la tine câteva agrafe pentru a-ți retușa coafura, șervețele, dischete demachiante (mai ales dacă plângi de fericire), prin care să te asiguri că strălucești toată ziua. De asemenea, gândește-te și la pantofi.

La cei de la The5thelement.ro găsești o gamă de pantofi de mireasă pentru toate gusturile, iar noi te sfătuim să ai o pereche elegantă și una mai confortabilă, pentru că vei dansa mult, pe care să o incluzi în kit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Comunică cu cei care se ocupă de planificare

Asigură o comunicare eficientă atât cu personalul localului unde se va desfășura nunta, dar și cu toate persoanele care sunt implicate. Confirmă detaliile finale cu o seară înainte și află dacă vor fi unele întârzieri sau dacă totul a rămas cum s-a planificat inițial. Asta îți va da liniște și te vei asigura că toată lumea îți înțelege așteptările.

Repetă momentele importante

Planifică un moment înainte de nuntă în care să repeți tot ceea ce ține de ceremonie, dar și de petrecerea în sine.

Repetați mersul spre altar, rostirea jurămintelor, schimbul de verighete, dansul mirilor etc., pentru a ști că totul este sub control și pentru a te obișnui să fii în centrul atenției.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ai grijă de tine

Dacă ești prinsă în febra pregătirilor, se poate întâmpla să uiți de tine și să te epuizezi sau să te simți copleșită de toate sarcinile pe care le ai. Este important să dormi suficient, să mânânci mese sățioase și sănătoase și să faci și lucruri care îți plac și te relaxează. Ia și pauze de la planificarea nunții pentru a face activități care să te deconecteze, cum ar fi plimbări, sport, citit sau petrecut timp cu persoanele dragi.

Dacă ești relaxată și împlinită emoțional, te vei simți mult mai pregătită și te vei bucura din plin.

În concluzie, urmărind acești pași te poți simți mult mai pregătită în ziua nunții. Chiar dacă de multe ori lucrurile nu merg conform planului, fiecare dintre noi avem puterea să ne adaptăm și să avem o atitudine pozitivă, care să ne ajute să simțim fericirea în momentele importante.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies