Cum sa-ti accesorizezi corect outfitul in functie de stilul in care se indreapta tinuta

Cum sa-ti accesorizezi corect outfitul in functie de stilul in care se indreapta tinuta
Cum sa-ti accesorizezi corect outfitul in functie de stilul in care se indreapta tinuta

In functie de stilul pe care il abordam, tinutele pot fi office, casual, elegante, si asa mai departe.

Pentru fiecare dintre acestea, exista accesorii potrivite care sa completeze tinutele. Asa cum piesele vestimentare corespund unui anumit stil, si in cazul accesoriilor este la fel. Daca intampini dificultati in alegerea accesoriilor pentru tinutele tale, ai ajuns in locul potrivit.

Iata cum sa accesorizezi tinutele corect in functie de stilul abordat

Tinute casual

In momentele in care iti doresti un outfit relaxat, poti apela cu incredere la o tinuta casual. Acest stil este format din toate piesele vestimentare lejere precum jeansi boyfriend, tricouri oversize si incaltaminte sport, intrucat acesta pune accent pe functionalitate. Fara prea mult efort poti obtine un outfit potrivit pentru o cafenea, o terasa sau o plimbare spontana in parc. Pentru ca tinuta sa fie scoasa din acea zona basic, te poti indrepta spre niste piese din acelasi stil, insa cu o nota eleganta pentru a obtine un stil smart casual. Poti inlocui tricoul oversize cu o camasa, iar perechea de tenisi, cu una de pantofi stiletto. Aceasta tinuta se poate accesoriza cu usurinta, adaugand o poseta, o pereche de ochelari de soare si cateva bijuterii.

Tinute elegante

Cand vine vorba de un eveniment, cea mai mare bataie de cap este alegerea tinutei. Exista foarte multi factori de care tinem cont atunci cand ne alegem outfitul. Printre acestia se numara locatia in care se va desfasura evenimentul, ocazia propriu-zisa si, de cele mai multe ori, avem in vedere si viitoarele tinute ale celorlalti invitati. Odata aleasa tinuta, tot ce ramane de facut este sa o accesorizam corect. De data aceasta, un clutch isi gaseste locul perfect in peisaj. La o rochie de seara, sofisticata, se potrivesc cel mai bine bijuteriile minimaliste. Pentru un aspect curat, specialistii sustin ca seturile formate din cercei, bratara si colier sunt de evitat. De preferat este sa nu incarcam vizual zona superioara, astfel ca este mai mult decat suficienta o pereche de cercei de dama rafinati si un inel simplu pe deget. Astfel de bijuterii inedite poti gasi pe bb-shop.ro. 

Tinute office

Aceste tinute iti inspira decenta, seriozitate si respect. De cele mai multe ori, sunt purtate de catre doamne in cadrul locului de munca. Pentru ca tinuta sa ramana la fel de impecabila, accesoriile trebuie alese cu grija. Sunt cazuri in care dorim sa ducem outfitul in alta zona, insa cu accesoriile gresite. Un astfel de look poate deveni elegant cu o pereche de pantofi stiletto si o geanta simpla si incapatoare. Fara indoiala, poti adauga cu incredere o pereche simpla de ochelari de soare si la mana un ceas clasic. Aceste accesorii se potrivesc manusa in tinutele office. 

Tinute boho

Acest stil vestimentar, prin existenta lui, emana personalitate. Auzind boho, automat gandul ne zboara la rochii vaporoase, la pantaloni evazati, la obiecte vestimentare ce ofera volum si la culori indraznete. Astfel, la piesele vestimentare mentionate mai sus se potrivesc perfect gentile incapatoare, curelele imense si palariile de mari dimensiuni. Accesoriile confectionate manual dau tinutei originalitatea de care are nevoie. Asadar, bratarile impletite isi gasesc locul in toate tinutele ce se incadreaza in acest stil. 

Bratarile impletite striga din toti plamanii boho, ceasul de mana corespunde unei tinute office, iar bijuteriile inedite emana eleganta. Nu trebuie sa fii expert pentru a-ti da seama ca fiecare dintre aceste accesorii inclina spre un anumit stil.

Sursa foto - unsplash.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies