Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață

Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață
Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață

Află din rândurile următoare cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață.

Compatibilitatea dintre două persoane ține foarte mult de o serie de factori care o influențează. Astfel, prin intermediul unor modalități des întâlnite în astrologie și în numerologie, poți să afli dacă ești compatibil sau nu cu partenerul de viață. Bineînțeles că reușita relației voastre nu depinde în mod special de aceste compatibilități, doar că este cunoscut faptul că două persoane care sunt compatibile funcționează mai bine împreună și au capacitatea de a trece peste provocările pe care viața de cuplu le presupune.

Astfel, poți să identifici anumite modalități de calcul a compatibilității în cuplu, astfel încât să îți dai seama de lucrurile care vă aduc împreună și care sunt obstacolele care ar putea sta în calea fericirii voastre.

Astrologii au identificat numeroase modalități prin intermediul cărora pot să calculeze această compatibilitate, iar în continuarea articolului vei afla cum este influențată relația ta de cuplu de aceste aspecte astrologice.  

La ce aspecte trebuie să te uiți pentru a vedea compatibilitatea astrologică

Citește și: Cum testăm compatibilitatea cu partenerul. „Cu partenerul nepotrivit avem chimia cea mai nebună”

Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață
Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

Există mai multe aspecte în astrologie care ne indică gradul de compatibilitate dintre două persoane. Astfel, nu trebuie să te ghidezi doar după zodia ta atunci când te raportezi la astrologie, deoarece, pe lângă zodie, există o mulțime de lucruri ce influențează personalitatea ta și a partenerului.

Unele dintre acestea sunt ascendentul și descendentul. Ascendentul zodiacal este stabilit de ora la care te-ai născut, iar descendentul este opusul acestuia. Astfel, în timp ce zodia este definită de ziua în care te-ai născut, destinul tău este mai mult influențat de ora și locul nașterii.

Așadar, ascendentul este la fel de important ca zodia, iar specialiștii în domeniu sunt de părere că după vârsta de 30 de ani, acesta îți influențează mai mult felul tău de a fi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Atunci când vorbim despre descendent, ne referim la o latură ascunsă ce reprezintă trăsături de caracter pe care, în mod normal, le reprimi. Astrologii sunt de părere că de fapt, cauți în tocmai acele caracteristici în persoana iubită, care sunt aspecte precizate de descendent.

Pe lângă zodie, ascendent și descendent, poziția planetelor influențează foarte mult aspectul general al hărții tale natale și are o puternică influență asupra relației de cuplu. Totodată, poziția soarelui în raport cu celelalte planete direcționează relația de cuplu într-o direcție mai mult sau mai puțin favorabilă.

Ce spun planetele despre relația ta de cuplu

Citește și: Compatibilitate în dragoste pentru zodia Pești. Cu ce semne zodiacale se potrivește cel mai bine

Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață
Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

Mercur este o planeta pasiunii și a iubirii. Astfel, gradul de sexualitate din relația de cuplu este puternic influențat de poziția acestei planete în astrograma voastră naturală. De asemenea, în contact cu Soarele, această planetă aduce în viața de cuplu ideea de familiaritate, de dorință sexuală și de iubire. Astfel, persoanele care sunt guvernate de Soare și de Mercur vor avea parte de o relație armonioasă și își vor întemeia cât mai curând o familie.

Venus interacționează adesea cu Luna. Astfel, în cadrul unei relații guvernate de Lună și de Venus, vom vorbi despre devotament și fidelitate. Deși pasiunea dintre cei doi nu este la cote maxime, aceasta este atenuată de respect, încredere și înțelegere.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Semnificația aspectelor astrologice într-o relație de dragoste

Citește și: Ce zodie este soțul ideal. Pune foarte multă pasiune și dăruire în relații

Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață
Cum să-ți afli compatibilitatea astrologică cu partenerul de viață[Sursa foto: freepik]

În astrologie există patru mari elemente, fiecare dintre ele fiind specifice mai multor zodii: Foc, Pământ, Aer și Apă. Aceste elemente caracteristice fiecărei zodii reprezintă trăsături ale personalității tale și influențează relațiile pe care le ai cu anumite persoane.

Astfel, potrivit specialiștilor în domeniu, dacă zodia partenerului are același element ca zodia ta, atunci între voi doi există mai multe lucruri în comun și vă va fi mai ușor să vă înțelegeți. În schimb, atunci când vorbim despre doi parteneri cu elemente opuse, facem referire la o relație care se va afla într-o continuă transformare, iar cei doi parteneri se vor completa reciproc.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Semnele ascendente, explicate: ce dezvăluie semnele de ascendent despre tine

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies