Cum să-ți alegi bărbatul potrivit. 3 sfaturi, dacă îți cauți jumătatea

cum sa-ti alegi barbatul potrivit
Cum să-ți alegi bărbatul potrivit

Odată cu înaintarea în vârstă, ne vom dori să ne aflăm și într-o relație cât mai serioasă cu putință. Însă știați cum ar trebui să vă alegeți bărbatul ideal?

Aflați din rândurile următoare cum vă puteți alege bărbatul potrivit, dar și cum arată acesta în funcție de fiecare zodie în parte.

 

Cum să-ți alegi bărbatul potrivit

Așteptările trebuie să crească

Odată cu înaintarea în vârstă, va exista și o presiune mult mai mare în a găsi un partener de viață pe termen lung.

Astfel, nenumărate femei au tendința să coboare ștacheta, cu fiecare zi în care observă că nu își pot găsi un partener potrivit pentru ele. În ciuda faptului că pe la vârsta de 20 de ani începi să îți creezi o idee în ceea ce privește imaginea bărbatului potrivit pentru tine, atunci când ai impresia că ai și suficient timp pentru a-l găsi într-o zi suficient de norocoasă, odată ce treci de această vârstă, treptat, realizezi faptul că acel vis nu se poate îndeplini în totalitate, și nici nu trăiești într-un film, astfel încât un bărbat potrivit pentru tine, să te găsească
de pe o zi pe alta, iar atunci este momentul în care avem tendința să ne mulțumim cu orice tip care intră pe ușă.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne învinovățim în momentul în care nu vom găsi persoana potrivită pentru noi atunci când ne dorim, însă nici nu ar trebui să ne coborâm ștacheta pe măsură ce înaintăm în vârstă și zilele trec, dimpotrivă ar trebui să o ridicăm tot mai mult, astfel încât așteptările noastre să fie pe măsura a ceea ce putem să oferim într-o relație.

Așa cum pretenția crește și în ceea ce privește relațiile de prietenie pe care le avem cu persoanele din jurul nostru, așa ar trebui să crească și atunci când vine vorba despre un potențial partener de viață alături de care să avem o relație serioasă și de lungă durată.

Obiectivele relației ar trebui să fie luate în serios

In ciuda faptului că de nenumărate ori, adevăratul motiv pentru care o femeie se dă bătută în ceea ce privește găsirea unui bărbat potrivit pentru ea, este cel al faptului că îi este

frică să facă anumite angajamente în ceea ce privește relația, acest aspect este valabil și în cazul mai multor bărbați, ceea ce duce la o dezamăgire în cuplu. Prin urmare, înainte de a începe să faceți un schimb de informații complet inutil, în capul listei de verificare ar trebui să existe întotdeauna anumite aspecte legate de, pregătirea de a intra într-o relație sau nu.

Cu alte cuvinte, pot exista nenumărate cazuri în care să găsiți un partener potrivit și implicată în relație, însă să nu se afle pe aceeași lungime de undă cu voi din punct de vedere

intelectual, sau pe de altă parte, puteți găsi un partener potrivit din toate punctele de vedere, însă, să se afle în stadiul în care nu își dorește să se liniștească și să fie implicat într-o relație de lungă durată care implică deseori angajamente de lungă durată. Astfel, ar trebui să vedeți situația altfel, și anume, nu doar să vă intereseze atributele și calitățile pe care le are, ci în realitate, ar trebui ca partenerul respectiv să vă ofere același nivel de companie pe care îl căutați, din toate punctele de vedere, și să fie îndreptat către obiectivele relației, în aceeași măsură
în care e și tu implicată.

Bărbatul ideal trebuie să fie văzut ca un tată decent

Odată cu înaintarea în vârstă, vă veți dori să aveți o relație cât mai sănătoasă, dar și de lungă durată, care la un moment dat să se transforme într-o familie, ceea ce înseamnă că ar trebui să vedeți partenerul de viață ca pe un tată pentru copiii voștri, însă cel mai important, să fie un tată decent și matur.

Ar trebui să-l vedeți cum vă creșteți copiii alături de el, cum vă plimbați prin parc, cum are grijă de ei și așa mai departe. Acest aspect va oferi un moment de claritate în ceea ce privește relația în care vă implicați sau sunteți deja implicată, astfel încât, să primiți un răspuns chiar de la voi, dacă bărbatul pe care îl aveți în față este un bărbat ideal pentru viitor.

Citește și: 10 parfumuri pentru femei pe care nu vei regreta niciodată că le-ai cumpărat. Fascinația parfumurilor de nișă

alegerea barbatului ideal
Cum să-ți alegi bărbatul potrivit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să te imbraci pentru a stârni admirația masculină. Cele mai iubite elemente vestimentare de către bărbați

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cum arată bărbatul potrivit pentru fiecare zodie

Bărbatul potrivit pentru zodia Berbec

Bărbatul ideal pentru tine este unul care nu se conformează, are viziuni largi și este mereu pregătit să te surprindă, dar și mult curaj. Te potrivești bine cu bărbații: Leu, Săgetător, Gemeni sau Vărsător.

Bărbatul potrivit pentru zodia Taur

Un bărbat ideal pentru tine este cel care este fidel și capabil să vă ofere resursele necesare pentru a avea un trai plăcut și multă distracție în dormitor. Compatibilitatea ta este cu bărbații: Fecioare, Capricorn, Rac, Scorpion și Pești.

Bărbatul potrivit pentru zodia Gemeni

Bărbatul ideal pentru o femeie din zodia Gemeni este unul cu personalitate și capabil să se schimbe în fiecare zi. Partenerul ideal are o imaginație bogată, cunoștințe în toate domeniile și un spirit aventuros. Te potrivești foarte bine cu bărbații: Balanță, Vărsător, Berbec, Leu sau Săgetător.

Bărbatul potrivit pentru zodia Rac

Au nevoie de un bărbat care este sensibil, stabil și complet conectat la sentimentele lor. Pentru tine, spiritul și profunditatea partenerului sunt esențiale. Acestea sunt câteva motive pentru care vei fi încântat de o relație cu un bărbat: Taur, Capricorn, Scorpion, Pești sau Fecioară.

Bărbatul potrivit pentru zodia Leu

Bărbatul ideal pentru tine este unul care se îngrijește bine, are un statut socio-profesional înalt și poate fi tandru. Este posibil ca bărbatul să fie: Berbec, Săgetător, Balanta sau Gemeni.

Bărbatul potrivit pentru zodia Fecioară

Bărbatul ideal pentru tine este unul care știe ce vrea de la viață, este profesionist, responsabil, disciplinat și dedicat familiei. Astfel, ar trebui să găsești fericirea într-un bărbat: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion sau Pești.

Bărbatul potrivit pentru zodia Balanță

Bărbatul ideal pentru tine este sincer, echilibrat, cu gusturi fine și o cultură  satisfăcătoare. Dacă ești cu un bărbat care este Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu sau Săgetător, vei fi fericită.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Bărbatul potrivit pentru zodia Scorpion

Bărbatul ideal pentru tine este unul care este realizat profesional, suficient de bine educat, responsabil și gata să vă satisfacă. Compatibilitatea ta cu bărbații Balanta, Vărsător, Rac, Pești și Gemeni este excelentă.

femeia ptorivita in functie de zodie
Cum să-ți alegi bărbatul potrivit[Sursa foto: freepik]

Bărbatul potrivit pentru zodia Săgetător

Bărbatul ideal pentru ea este cel care este dispus să ofere mai mult decât primește și care este capabil să răspundă rapid dorințelor, cum ar fi să-și cumpere haine elegante sau să călătorească în străinătate. Compatibilitatea maximă este cu un bărbat: Berbec, Leu, Balanță sau Vărsător.

Bărbatul potrivit pentru zodia Capricorn

cel mai bun bărbat pentru tine este cel care este dispus să petreacă restul vieții doar cu tine și să contribuie activ la fericirea ta în orice mod posibil. Te potrivești bine cu bărbații: Fecioară, Taur, Rac, Scorpion sau Pești.

Bărbatul potrivit pentru zodia Vărsător

Partenerul ideal pentru o femeie vărsător este acela care poate oferi perspective noi  în viață, care nu trebuie să te plictisească niciodată, pentru a-ți menține interesul viu, are nevoie de multă determinare și imaginație, care este: Gemeni, Balanță, Berbec sau Leu.

Bărbatul potrivit pentru zodia Pești

Bărbatul ideal pentru tine ar trebui să fie sentimental, sensibil și generos. Te potrivești perfect cu bărbații: Scorpion, Rac, Taur, Fecioara și Capricorn.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

barbatul potrivit in functie de zodie
Cum să-ți alegi bărbatul potrivit[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dezvăluind misterele pielii. Cum să eviți cele mai grave 10 greșeli în îngrijirea pielii și să obții un ten impecabil

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies