Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

tinuta de calatorie
Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

Deseori, atunci când vine vorba despre călătorit, putem întâmpina dificultăți în ceea ce privește ținuta aleasă. Însă știați cum puteți economisi și spațiu în valiză?

Aflați din rândurile următoare, care sunt elementele vestimentare pe care le puteți include în ținuta de vacanță, în special dacă vă doriți să economisiți mai mult loc în valiza de călătorie.

 

Creați ținuta perfectă de călătorie

Din cauza ținutei tale de călătorie, te simți stresat? De obicei, poți purta un blazer, un tricou și blugi. Spațiul trebuie economisit cel mai mult.

Ținuta de călătorie este deosebit de importantă în timpul călătoriilor scurte și lungi! Pentru o călătorie lungă și emoționantă cu avionul, nu numai că trebuie să te simți confortabil, dar ai nevoie și de elementele pe care le porți pentru a rămâne în siguranță pe tot parcursul călătoriei. O ținută de călătorie perfectă, confortabilă, strânsă și versatilă este ușor de construit.

Pasul 1. Construiește-ți stratul de bază

Tricou sau top- Stratul de bază este esențial în proiectarea ținutei de călătorie. Veți dormi pe zborurile lungi. Un tricou alb cu decolteu în V poate fi stratul de bază și poate fi combinat cu blugi, pantaloni, fuste și alte haine. Pentru a merge la culcare în avion, poți purta această ținută cu strat de bază.

Pantaloni comozi- În partea de jos, puteți alege o pereche de pantaloni din bumbac mai gros, foarte comozi și respirabili.

Sunt moi, au detalii excelente de margine și au o centură de cordon în talie. Piciorul conic oferă o formă frumoasă, iar zona taliei are o potrivire mai lejeră. Culoarea neutră este cea mai bună opțiune pentru versatilitate și poate fi combinată cu orice altceva din garderoba ta de călătorie.

Pantofi comozi- Puteți purta o pereche de adidași pentru a-ți completa ținuta de călătorie.

Pentru a economisi spațiu în valiză, purtați o pereche de pantofi sport lungi. Adidașii sunt o alegere bună pentru că sunt comozi, au culori neutre și versatile și sunt ideale pentru multe plimbări și vizitarea atracțiilor din locație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Descoperă-te în Europa: Ghidul călătoriilor singuratice către cele 7 destinații uimitoare

strat de baza pentru tinuta
Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 articole esențiale pe care trebuie neapărat să le împachetați pentru o călătorie

Pasul 2. Adăugați un pulover

Puteți purta un pulover din tricot deschis pe deasupra tricoului alb. Este extrem de ușor și permite respirația. De asemenea, are fermoar, ceea ce înseamnă că se poate purta atât închis, cât și deschis.

Este o piesă neutră și versatilă pe care o poți purta oriunde.

cum sa te imbraci pentru o calatorie pe avion
Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză[Sursa foto: freepik]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pasul 3. Un alt strat cu un blazer

Nu numai că tricoul, puloverul și pantalonii erau destul de casual, așa că poți adăuga ceva suplimentar pentru a face acest look mai complet. Un blazer este ideal, deoarece ridică întreaga ținută. O culoare superbă de bronz este o opțiune excelentă pentru un blazer boyfriend și umerii căptușiți excesiv. Este esențial să luați în considerare modul în care îmbrăcămintea pe care o poți purta la aeroport se va potrivi cu celelalte articole de îmbrăcăminte pe care le poți folosi în timpul călătoriei. Acest blazer îndeplinește două scopuri.Se potrivește perfect cu un stil de călătorie, dar se poate purta și cu pantaloni lungi și topuri sau tricou.

tinuta perfecta de calatorie
Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză[Sursa foto: freepik]

Pasul 4. Adăugați o eșarfă

Poate că în aeroporturi și avioane va fi întotdeauna frig, așa că puteți include o eșarfă frumoasă. Puteți include și o eșarfă. Oricând, puteți renunța la blazer și eșarfă pentru a-l face mai simplu. Este foarte util să economisești spațiu în bagaj prin stratificarea tuturor acestor piese. Cred că ținuta ideală de călătorie depinde de unde mergi și cât timp călătorești.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

cum sa economisesti spatiu in valiza
Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

9 articole esențiale pe care trebuie neapărat să le împachetați pentru o călătorie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies