Cum sa-ti cresti reputatia la serviciu? Aplica aceste sfaturi utile!

Cum sa-ti cresti reputatia la serviciu? Aplica aceste sfaturi utile!
Cum sa-ti cresti reputatia la serviciu? Aplica aceste sfaturi utile!

Daca vrei sa fii apreciata de seful tau si sa avansezi pe scara ierarhica, insa simti ca ti-ai pierdut din reputatie, uite cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont.

Tine-te de promisiuni. Daca ai promis unui coleg ca il ajuti sa rezolve un task sau sa-i tii locul la o intalnire de afaceri, nu da inapoi in ultimul moment, altfel reputatia ta va scadea si mai mult. In plus, exista riscul sa ti se duca vorba ca nu prea te tii de promisiuni.

Ajuta-i pe altii sa-si atinga obiective. Poate ca privesti cu reticenta ideea de a-ti ajuta colegii, insa imaginea ta publica va avea de castigat.

Asadar, fa-ti timp sa raspunzi la intrebarile celor care te roaga sau ofera-te sa-i ajuti chiar si in momentele in care nu ti-au cerut acest lucru.

Incearca sa nu ai asteptari prea mari. Oricine isi doreste sa obtina rezultate bune in scurt timp, insa este de preferat ca nivelul de asteptari sa fie putin mai scazut, pentru a trece cu bine peste posibile esecuri.

Ai grija la ce transmiti prin limbajul trupului.
Gesturile non-verbale pot spune mult despre tine, asadar ai grija cat de mult gesticulezi cand te afli fata-n fata cu seful tau sau cand te afli la o intalnire importanta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Incearca sa transmiti mai multe informatii pe cale verbala si pe cat de mult poti priveste-ti interlocutorul in ochi, altfel va putea crede ca ai ceva de ascuns.

Evita, de asemenea, sa-ti freci mainile, fiindca acest gest poate scoate la iveala ca esti nelinistita dintr-un anumit punct de vedere.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies