Cum sa-ti cureti ficatul cu sucuri din legume crude!

Cum sa-ti cureti ficatul cu sucuri din legume crude!
Cum sa-ti cureti ficatul cu sucuri din legume crude!

Este aproape imposibil sa mananci toate legumele crude care ai nevoie pentru o curatare eficienta a ficatului.

 

Prin stoarcerea legumelor crude, insa, poti obtine cu usurinta 4-5 portii de legume proaspete, organice. Chiar si legumele pe care nu le agreezi prea mult pot fi amestecate si consumate sub forma de suc.
Cand functia ficatului este afectata, sucurile au avantajul ca pot fi mai usor de digerat si de asimilat. Legumele ideale pentru curatarea ficatului includ varza, conopida si varza de Bruxelles.
Chiar daca nu pare sa fie o combinatie prea gustoasa, se pot combina cu morcovi, castravete, sfecla si legume cu frunze. Toate aceste legume contribuie la scaderea aciditatii din corp si la mentinerea unui pH neutru. Experimenteaza combinatiile tale preferate; poti include ierburi aromatice, menta, patrunjel si altele, care sa dea mai multa aroma sucurilor.
O combinatie utila este sucul de morcovi, portocale si ghimbir.
Morcovii organici sunt esentiali intr-o curatare a ficatului. In ficat, beta carotenul este convertit in vitamina A, care elimina toxinele din corp si reduce grasimea din ficat. Continutul bogat in fibre mentine sanatatea tractului digestiv, marind eliminarea toxinelor din corp. Radacina de ghimbir calmeaza tractul digestiv, reduce gazele intestinale si contine compusi antiinflamatori. Portocalele imbogatesc gustul, dar aduc si un plus de vitamina C, A si B6.
Sursa

Prin stoarcerea legumelor crude, insa, poti obtine cu usurinta 4-5 portii de legume proaspete, organice.

Chiar si legumele pe care nu le agreezi prea mult pot fi amestecate si consumate sub forma de suc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Reteta care te va face sa ai un ficat nou, dupa maxim 15 zile!

Cand functia ficatului este afectata, sucurile au avantajul ca pot fi mai usor de digerat si de asimilat.

Legumele ideale pentru curatarea ficatului includ varza, conopida si varza de Bruxelles. Chiar daca nu pare sa fie o combinatie prea gustoasa, se pot combina cu morcovi, castravete, sfecla si legume cu frunze. Toate aceste legume contribuie la scaderea aciditatii din corp si la mentinerea unui pH neutru. Experimenteaza combinatiile tale preferate; poti include ierburi aromatice, menta, patrunjel si altele, care sa dea mai multa aroma sucurilor.

Suc natural pentru dizolvarea pietrelor de la rinichi, fiere si ficat!

O combinatie utila este sucul de morcovi, portocale si

ghimbir. Morcovii organici sunt esentiali intr-o curatare a ficatului. In ficat, beta carotenul este convertit in vitamina A, care elimina toxinele din corp si reduce grasimea din ficat. Continutul bogat in fibre mentine sanatatea tractului digestiv, marind eliminarea toxinelor din corp. Radacina de ghimbir calmeaza tractul digestiv, reduce gazele intestinale si contine compusi antiinflamatori. Portocalele imbogatesc gustul, dar aduc si un plus de vitamina C, A si B6.

Sursa

Uite ce efect are cafeaua asupra ficatului!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies