Cum sa-ti dai seama daca partenerul tau te minte? Iata la ce semnale sa fii atenta!

Cum sa-ti dai seama daca partenerul tau te minte? Iata la ce semnale sa fii atenta!
Cum sa-ti dai seama daca partenerul tau te minte? Iata la ce semnale sa fii atenta!

Iti este greu sa-ti dai seama daca partenerul tau sau o alta persoana te minte? Tine cont de aceste lucruri!

1. Nu te va privi in ochi. O persoana care te minte va evita sa stabileasca un contact vizual cu tine. Fie isi va indrepta privirea catre podea, fie va parea mai agitat decat de obicei.

2. Foloseste negatii.
Atunci cand partenerul tau are ceva de ascuns, va folosi adesea negatii. De asemenea, te va intreba si de unde detii informatiile acuzatoare, semn ca nu este atat de sincer pe cat vrea sa para.



3. Urmareste-i limbajul corpului. Cand cel de langa tine te minte, vei putea observa acest lucru si prin gesturile fizice pe care le face.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fie isi va tine mainile incrucisate, semn ca nu vrea sa dezvaluie prea multe informatii, fie isi va schimba tonalitatea vocii sau isi va atinge cu mana anumite parti ale corpului- nasul, urechea sau fata.



4. O persoana care minte iti va da explicatii pe care nu i le-ai cerut. Daca partenerul tau face acest lucru, inseamna ca are clar ceva de ascuns si vrea sa se scuze, fara ca macar tu sa-i fi cerut sa se explice.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies