Cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie! Afla ce ti se potriveste cel mai bine!

Cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie! Afla ce ti se potriveste cel mai bine!
Cum sa-ti decorezi casa in functie de zodie! Afla ce ti se potriveste cel mai bine!

Caminul ar trebui sa fie o oaza de liniste pentru tine. Iata cateva sfaturi de decorare care te vor face sa te simti in largul tau acasa, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec- In casa trebuie sa existe cel putin un loc care sa dea senzatia de forta. De aceea, poti opta pentru o piesa de mobilier impunatoare.

Taur- Ai nevoie de mai mult epiese de mobilier, mai multe bibelouri, mai multe perne, din cauza tendintei tale de a acumula. Un lucru este cert- nu te-ai simti bine intr-un decor minimalist.

Gemeni- Pentru tine este important ca locuinta ta sa fie decorata „inteligent”.

Nu trebuie sa lipseasca cartile, televizorul si telefonul fix, intrucat este o fire dornica de comunicare.

Rac- Ca sa te simti bine acasa este important sa ai in casa antichitati valoroase, dar si poze inramate cu cei dragi sau trofee castigate de tine in liceu.

Leu- Intrucat esti o fire pretentioasa, care adora luxul, in casa ta trebuie sa predomine eleganta si obiectele de valoare.


Fecioara- Daca esti nascuta in aceasta zodie inseamna ca iti place ordinea si, implicit, un stil de a decora cat mai simplu, fara sa-ti aglomerezi locuinta.

Balanta- Cand vine vorba de decorarea casei, opteaza pentru lucruri cu adevarat frumoase ca sa dea senzatia de eleganta. Opteaza pentru piese de mobilier clasice, intrucat acestea nu se vor demoda niciodata.

Scorpion
- Casa ta are nevoie de ceva conspirativ, poate un seif in spatele unui tablou impunator sau o camera secreta in spatele bibliotecii, ca-n filme.


Sagetator- Ai nevoie de o locuinta care sa nu te sufoce, de aceea nu trebuie sa iti aglomerezi casa cu decoratiuni. Cel mai bine ti se potrivesc cele exotice.

Capricorn
- Pentru tine primeaza confortul cand vine vorba de locuinta ta. In ceea ce priveste decoratiunile, iti plac cele simple, dar care sa dea casei tale un aer rafinat.

Varsator- Daca esti nascuta in aceasta zodie inseamna ca esti adepta decoratiunilor futuriste si minimaliste.
Preferi gadget-urile de ultima generatie in locul antichitatilor.

Pesti- Nu esti atasata de un stil anume, insa nici nu-ti plac lucrurile simple. Iti doresti ca in locuinta ta sa existe ceva care sa ii dea un aer misterios si fascinant.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies