Cum sa-ti desfunzi nasul in 20 de secunde

Cum sa-ti desfunzi nasul in 20 de secunde
Cum sa-ti desfunzi nasul in 20 de secunde

Afla cum sa iti desfunzi nasul in doar 20 de secunde prin cele mai simple metode, care nu implica folosirea medicamentelor.

Mucusul din căile nazale nu trebuie eliminat complet, pentru că este foarte util. Poţi să desfunzi nasul fără a afecta membranele mucoase, pentru a putea respira uşor în timp ce corpul se vindecă. Există câteva metode rapide de a desfunda nasul:

1. Presiunea anumitor puncte de pe frunte

Prin aplicarea presiunii asupra anumitor puncte de pe corp- în cazul acesta, de pe cap- poţi muta fluidul care se acumulează şi provoacă respectiva inflamaţie.

Unul dintre cele mai bune puncte de aplicat presiune în cazul sinusurilor se află chiar în gură. Pentru a scăpa rapid de nasul înfundat, presează limba de cerul gurii cât poţi de tare, în timp ce apeşi cu degetul între sprâncene. Menţine această presiune timp de 20 de secunde şi vei începe să te simţi mult mai bine, iar odată ce elimini presiunea, vei simţi cum fluidul începe să se „relaxeze” şi să se mute spre spatele gâtului.

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ceaiul care iti curata ficatul. Efectele se vad dupa doar 7 zile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Cat de sanatoasa este piftia? Adevarul pe care nimeni nu il spune

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies