Cum sa-ti faci cele mai "sarutabile" buze cu balsam si periuta de dinti: secretul pe care nu toata lumea il stie

Cum sa-ti faci cele mai
Cum sa-ti faci cele mai "sarutabile" buze cu balsam si periuta de dinti: secretul pe care nu toata lumea il stie

Daca balsamul de buze ti se pare ca nu are nicio legatura cu podusele de igiena orala, ai sa ramai uimita despre cat de bine functioneaza impreuna.

Primul truc cu periuta de dinti pe buze a revolutionat cu totul rutina fetelor de a se pregati si de a se ingriji. In cazul in care nu-ti mai amintesti de el, regula sunt astfel: periaza-ti dintii cu pasta de dinti, apoi buzele, pentru a avea efect de marire. Ei bine, acum exista o noua metoda de a-ti imbunatati aspectul buzelor si implica aceeasi periuta de dinti, dar si un balsam de buze.



De data aceasta efectul este mai extins, intrucat:

- vei avea buzele mai mari

- pielea se va exfolia mai rapid

- la atingere, buzele vor fi mai moi

Ce trebuie sa faci este sa te dai cu balsam pe una dintre buze, fara sa intinzi si pe buza cealalta si sa periezi timp de cateva secunde. Imediat dupa, aplica balsam si pe buza ramasa si supune-o aceluiasi tratament.
In cazul in care ai obiceiul de presare a buzelor pentru intinderea balsamului, evita de data asta, deoarece efectul nu va dura la fel de mult.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies