Cum să-ți faci machiaj ca Albă ca Zăpada

machiaj alba ca zapada
Cum să-ți faci machiaj ca Albă ca Zăpada

Albă ca Zăpada este una dintre preferatele celor mici, însă la capitolul machiaj, aceasta nu este trecută cu vederea nici de persoanele ceva mai mari.

Aflați din rândurile următoare care sunt produsele de machiaj de care veți avea nevoie pentru a realiza un machiaj inspirat din Albă ca Zăpada, dar și cum îl puteți realiza mai exact. În plus, descoperiți și mici trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să obțineți un astfel de machiaj.

 

Ce ai nevoie pentru un machiaj inspirat din Albă ca Zăpada

Machiajul inspirat din Albă ca Zăpada nu este unul deloc complicat, însă are nevoie de o atenție sporită la detalii. Astfel încât, pentru a ne asigura că avem tot ce ne trebuie pentru a pune în aplicare un astfel de machiaj, vom avea nevoie de următoarele produse de machiaj:

  • Bază de machiaj
  • Fond de ten
  • Blush- roz deschis
  • Bronzer- roz închis
  • Creion de sprâncene
  • Fard de ochi în nuanțele- roz deschis, cărămiziu, burgundy, argintiu, negru
  • Pudră translucidă
  • Creion de ochi- alb sau crem
  • Eyeliner
  • Rimel
  • Gene false – cât mai naturale
  • Highlighter
  • Ruj- roșu

cum sa faci un machiaj alba ca zapada
Cum să-ți faci machiaj ca Albă ca Zăpada[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum machiezi corect sprâncenele. ,,Mișcarea trebuie să fie întotdeauna de desenere”

 

Machiajul Albă ca Zăpada în 5 pași simpli

Pasul 1.

Primul pas și cel mai important al unui machiaj, este să folosim o bază de machiaj, care se poate aplica folosind direct degetele, astfel încât, va rezista pentru mai mult timp.

Apoi vom aplica fond de ten, puțin mai deschis la nuanță, față de cel pe care-l utilizăm în mod normal (fiind un machiaj Albă ca Zăpada), însă nu atât de mult încât să existe o diferență mare între zona feței și cea a gâtului. Fondul de ten se va aplica prin tapotare, cu ajutorul unei pensule speciale.

Acum vom aplica un blush de o nuanță deschisă, în locul bronzer-ului.

Astfel încât, cu ajutorul unei pensule de conturare, vom aplica blush-ul pentru a obține o nuanță asemănătoare cu cea a Albei ca Zăpada, în zona pomeților și inclusiv a frunții.

Pasul 2.

Bineînțeles că nici bronzer-ul nu trebuie să lipsească din niciun machiaj. Prin urmare, vom alege un bronzer de o nuanță potrivită, nu foarte închisă, pentru a ne contura zona pomeților, cu ajutorul unei pensule speciale de conturare a feței.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În pasul următor ne vom ocupa de zona sprâncenelor. Mai exact, vom alege un creion de sprâncene potrivit pentru nuanța sprâncenelor noastre și le vom contura cu grijă. Pentru a ne asigura că forma sprâncenelor este realizată potrivit, vom lua o pensulă subțire, pe care vom pune corector, pentru a le contura, iar în cazul în care, cantitatea de corector utilizată este puțin mai mare decât plănuiam, putem să o aplicăm pe pleoapă.

Atunci când vine vorba despre fardul de ochi, vom utiliza o nuanță de roz deschis, iar cu ajutorul unei pensule potrivite, îl vom aplica pe zona cutelor de la pleoapă. Apoi vom alege o nuanță mai cărămizie, pentru a o aplica în colțul ochiului.

tutorial machiaj alba ca zapada
Cum să-ți faci machiaj ca Albă ca Zăpada[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum mărești buzele din machiaj. ”Obligatoriu creioane mate, și foarte bine ascuțite.”

Pasul 3.

În următorul pas vom lua puțină pudră translucidă și o vom aplica cu ajutorul unei pensule speciale, în zona de jos a ochilor, coborând în spre zona nasului. Pudra translucidă se va regăsi și pe centrul nasului.

Acum vom alege un fard foarte pigmentat de culoare argintie, eventual cu sclipici, pe care îl vom aplica pe toată zona pleoapei și în colțul interior al ochiului, cu ajutorul unei pensule plate sau chiar cu degetul.

A venit timpul să ne ocupăm și de linia apei, așadar, cu ajutorul unui creion de ochi alb sau crem, vom contura zona respectivă.

Pasul 4.

Pentru a umbri linia inferioară a genelor, vom avea nevoie de un fard de o nuanță burgundy, pe care îl vom aplica cu ajutorul unei alte pensule, însă tot plată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca bronzer-ul, bineînțeles că nici eyeliner-ul nu trebuie să lipsească. Așadar, a venit momentul să aplicăm (cu atenție) eyeliner-ul, așa cum obișnuim să o facem în mod normal, însă în așa fel încât să ridice zona ochilor. Iar pentru a arăta cât mai bine cu putință, vom aplica puțin fard negru și pe zona inferioară a ochiului, aproape de linia apei.

Apoi vom lua un rimel de o nuanță închisă și îl vom aplica pe gene, astfel încât să fie cât mai curbate cu putință, iar mai apoi vom aplica și gene false, însă un model cât mai natural. Cu ajutorul unei pensete, luăm genele și le aplicăm ușor pe linia genelor noastre. Asigurați-vă că s-au lipit bine, înainte de a continua machiajul.

Pasul 5.

Folosind aceeași nuanță de pudră pe care am folosit-o și pentru pomeți, vom contura și zona nasului, pe lateral, iar cu highlighter-ul, vom aplica un mic punctuleț și în partea inferioară a nasului, pe care îl vom tapota ușor.

Cu o pensulă de blush vom aplica o nuanță de roz intensă pe pomeți, pentru a-i evidenția.

Iar nu în ultimul rând, a venit timpul rujului. Vom alege o nuanță de roșu intens, pigmentat și cremos.

ce am nevoie pentru un machiaj alba ca zapada
Cum să-ți faci machiaj ca Albă ca Zăpada[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum îți conturezi fața din machiaj. ”Niciodată nu vom lucra cu texturi cremoase folosindu-ne de pensule din păr natural.”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum mărești buzele din machiaj. Secretele unui machiaj impecabil pentru buze mai pline și senzuale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies