Cum sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare in limba engleza

comunicare, limba engleza, invata engleza, curs engleza, studio de videochat
comunicare, limba engleza, invata engleza, curs engleza, studio de videochat

Limba engleza este in mod oficial cea mai vorbita limba de pe glob. Este uzitata atat in comunicarea online, cat si in majoritatea companiilor internationale de top. De asemenea, este aproape sinonima cu industria de divertisment. Fie ca speri la o pozitie mai buna in cadrul unei companii, urmaresti o marire salariala bazata pe competente lingvistice sau pur si simplu vrei sa-ti desavarsesti cunostintele in ce priveste limba engleza, merita sa investesti timp in acest demers.

Afla cum sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare in limba engleza in cele ce urmeaza. 

Urmeaza un curs sau altura-te unei comunitati online

In functie de nivelul la care esti in momentul de fata si de timpul pe care il ai la dispozitie, ai putea sa te inscrii la un curs. Fie ca vorbim de cursuri fata in fata, cu profesor si colegi sau de cele online, care sunt mai ieftine, un curs organizat te va putea ajuta.

Vei putea astfel sa cunosti si alte persoane care impartasesc interesul tau si vei putea conversa cu ele. 

Poti de asemenea sa vizitezi diferite platforme de invatare care iti dau acces la membri nativi cu care poti conversa. Poti astfel sa gasesti un vorbitor nativ de limba engleza care sa te asculte si sa-ti imbunatateasca activ felul in care vorbesti.Te poti alatura numeroaselor comunitati online in care se vorbeste limba engleza si poti conversa cu persoane cu interese similare.

Ai grija totusi, nu toate persoanele de pe platformele respective sunt vorbitori nativi de limba engleza. 

Gaseste un job in limba engleza

Acest sfat va functiona mai ales daca ai deja cunostinte de baza in ce priveste limba engleza. Exista multe pozitii in companii care necesita cunoasterea limbii engleze la un nivel de incepator sau avansat. Cauta job-uri care implica discutiile in limba engleza cu clienti (de preferat nativi si ei) sau job-uri in companii multinationale in care sa ai sansa sa intalnesti persoane straine cu un nivel mult mai avansat al limbii engleze. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un exemplu ar fi cel al call centerului, dar acestea cer adesea un nivel mai avansat al limbii engleze si nu au program flexibil de cele mai mult ori. Nici salariul nu este excelent daca nu cunosti limba la un nivel avansat. Ai putea asadar opta pentru o pozitie de model de videochat in cadrul unui studio in Bucuresti. Contrar conceptiei generale, in cadrul unui studio profesionist de videochat, accentul cade pe comunicare, nu pe nuditate sau

elemente erotice, mai ales daca vorbim de sectiunea non-adult. Programul este flexibil, exista traineri care sa te ajute, si studioul iti va asigura cursuri speciale de limba engleza, ca sa te perfectionezi. Vei putea astfel sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si sa castigi un salariu mai mult decat onorabil, mai ales daca urmezi cateva sfaturi pentru a cunoaste succesul ca model de videochat. 

Invata engleza singura acasa

Desi comunicarea este esentiala, exista cateva lucruri pe care le poti face singura, in confortul propriei case, pentru a-ti imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza. 

Inregistreaza-te in timp ce vorbesti in limba engleza si asculta apoi inregistrarea. La o analiza atenta vei putea sa detectezi ce erori de dictie ai, ce repetitii faci sau cu ce cuvinte ai probleme. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Incearca pe cat posbili sa folosesti toate dispozitivile si aplicatiile pe care le ai in limba engleza. La cat timp petrecem online, e imposibil sa nu retinem ceva. De asemenea, chiar si cand ai alte activitati (cureti, speli, faci de mancare sau te relaxezi) asculta emisiuni in limba engleza la radio sau la TV. Poti chiar incerca sa urmaresti serialele preferate fara subtitrari sau poti cauta jocuri in limba engleza. Copiii invata foarte multe prin aceasta metoda, tu de ce n-ai putea? 

Exista intr-adevar multe activitati care sa te ajute sa-ti imbunatatesti nivelul de comunicare in limba engleza. Secretul este sa o iei incet si sa nu renunti! 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies