Cum să-ți îndeplinești dorințele în 2023!

Cand sa iti pui dorintele
Cand sa iti pui dorintele ca sa se indeplineasca

Iată cum sa iti îndeplinești dorințele sau și când să îți pui dorințe ca să se îndeplinească. Ce spun specialiștii.

Încă din primele clipe ale unui nou an, multe persoane își setează anumite obiective pe care să le îndeplinească în anul respectiv. Unele persoane vor să facă schimbări la nivel estetic și al corpului, alte persoane își doresc o slujbă nouă, o casă nouă sau o nouă relație.

 

Cu toate acestea, de la dorință și până la realitate este o cale lungă, iar multe persoane ajung să renunțe pe drum la  obiectivele lor.

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Cerasela Rogen, psiholog și coach trasformațional, a explicat cum să ducem la îndeplinire toate rezoluțiile, fără să face rabat de la ele.

Scrie dorinta pe hartie si dai foc
Scrie dorinta pe hartie si dai foc[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Ce faci atunci când partenerul devine dependent în relație

Baza acestor proiecții, fundația, nu o să ne iasă mai niciodată sau foarte greu și foarte puțin.

Universul nu ne dă ceea ce ne dorim, ci ne dă ceea ce suntem și atunci aș numi în loc de legea atracției, să fie mai ușor de înțeles pentru toți, legea rezonanței. Adică, cu ceea ce rezonezi tu în dialogul tău interior despre tine, aia primești. Când noi întâlnim situații neplăcute, când lucrurile merg prost și spui: uite ce colegi de  muncă bârfitori, uite că nu îmi iese cu banii, nu am eu bani, nu am eu iubit este pentru că ești în rezonanța aia.
Dacă eu îți spun: Teo, m-am întâlnit cu ursul, ce o să crezi, că sunt la Piața Victoriei? Nu, o să te gândești că sunt la munte. Dragilor, când voi vă izolați cum fac foarte mulți oameni, nimic mai greșit, este o prăpastie. Nu te izola, te rog. În fiecare dimineață intri într-un ritual, dar important e să nu te izolezi, te duci într-o altă frecvență și vei atrage oameni care fac pentru tine și vei atrage lucrurile, fix așa se vor îndeplini dorințele.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Și atunci, pentru a schimba această frecvență, să te aliniezi, sunt importante două-trei lucruri. În primul rând, cum îți începi dimineața. Pune-ți o întrebare importantă: azi vreau să fiu fericit sau vreau să fiu trist? Astăzi vreau să mă victimizez? 10 minute nu pune mâna pe telefon. Te ridici din pat, îți îndrepți spatele foarte tare ca să circule lichidul spinal ca să îți oxigeneze creierul și sângele circulă mai

bine, ridicăm mâinile în sus și fața, pentru că totul circulă mai bine, se oxigenează mai bine corpul, câteva minute, și în timpul acesta corpul trimite intenții că noi suntem valoroși, că noi merităm.

 

Pentru că dacă nu ai dialogul acesta, plasa aceasta de siguranță că tu ești valoros, că meriți, indiferent ce ai făcut sau nu ai făcut, nu poți să primești, e ca și când ți-ai închis ușa.

Și atunci, privirea sus, brațele sus corecte, cumva să te doară coloana de cât de drept stai, ca o antenă, corpul influențează ”, a dezvăluit specialistul.

Cum sa iti indeplinesti dorintele
Cum sa iti indeplinesti dorintele la inceputul anului[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Ce îmbunătățiri poți aduce relației de cuplu

Când să îți pui dorințele

„Următorul pas ține de disciplină, iar la prima oră, ar trebui să scriem pe o hârtie ce sperăm că se va întâmpla în acea zi.

Citește și: 3 rezoluții pentru cupluri în 2023. Vă vor duce relația la următorul nivel

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Semne ca universul iti indeplineste dorinta
Semne ca universul iti indeplineste dorinta[Sursa foto: Unsplash]

Doi, după aceea ne disciplinăm. Facem patul. Chit că mai e cineva în pat, măcar aranjăm partea noastră, chiar dacă avem femei de serviciu, nu contează. Disciplina înseamnă dorință, disciplina înseamnă îndeplinire, disciplina te ajută. Și în loc să scriem în agendă că este bine să scriem, că le vizualizăm acolo, scriem plan 2023, nu dorințe, că dorințele rămâi cu doritul. Când spui vreau, rămâi cu vrutul.

Scrii: plan 2023 și scrii: să am o casă, să am un iubit, nu aș vrea, că rămâi cu vrutul, rămâi cu primul verb. Dar, înainte de  toate dorințele materiale, vreau să vă spun un mic secret care este un mare secret. Nicio dorință de-a ta, indiferent că este despre iubire, că este despre o casă, mașină, bani foarte mulți nu va veni cu starea de bine. Starea de bine e la tine. Nici când faci un copil, ați văzut. De dimineață poți să programezi ziua: ce persoană vei întâlni în ziua respectivă, ce vei face în ziua respectivă, să te gândești cu recunoștință ți curiozitate.

Citește și: Ce trebuie să eviți să spui într-o ceartă cu partenerul

De-a lungul zilei, al doilea exercițiu este să ai un dialog  super constructiv cu tine care te împuternicește. Ne naștem singuri, murim singuri, acasă e plasa de siguranță, e cineva care te așteaptă acasă ”, a mai spus specialistul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Care este rolul cadourilor într-o relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies