Cum sa-ti maresti buzele cu aceasta metoda naturista! Sigur nu stiai asta!

Cum sa-ti maresti buzele cu aceasta metoda naturista! Sigur nu stiai asta!
Cum sa-ti maresti buzele cu aceasta metoda naturista! Sigur nu stiai asta!

Exista cateva trucuri cu ajutorul carora poti sa iti maresti buzele in mod natural, fara interventii medicale.

 

Pentru un balsam care sa iti ofere un efect natural de buze mai pline, amesteca o lingura de ulei de palmier, 10 picaturi de ulei esential de trandafir si un varf de lingurita de ghimbir macinat. Folosit zilnic, acest mixt imbunatateste circulatia sanguina la nivelul buzelor, le hidrateaza si le mentine sanatatea.
Ca sa fie trucul complet, poti sa prepari si un gloss, care va avea un efect de marire a buzelor.
Pentru aceasta ai nevoie de extract de menta, ghimbir ras, piper rosu macinat, vaselina cosmetica, ceara de albine si un recipient curat, cu capac. Amesteca o lingurita de vaselina cu o jumatate de lingurita de ceara de albine, apoi adauga treptat ghimbirul si piperul. Amesteca toate ingredientele pana la omogenizare si pune o picatura sau doua de extract de menta. Depoziteaza intr-un recipient.

Pentru un balsam care sa iti ofere un efect natural de buze mai pline, amesteca o lingura de ulei de palmier, 10 picaturi de ulei esential de trandafir si un varf de lingurita de ghimbir macinat.

Folosit zilnic, acest mixt imbunatateste circulatia sanguina la nivelul buzelor, le hidrateaza si le mentine sanatatea.

Ca sa fie trucul complet, poti sa prepari si un gloss, care va avea un efect de marire a buzelor. Pentru aceasta ai nevoie de extract de menta, ghimbir ras, piper rosu macinat, vaselina cosmetica, ceara de albine si un recipient curat, cu capac. Amesteca o lingurita de vaselina cu o jumatate de lingurita de ceara de albine, apoi adauga treptat ghimbirul si piperul.
Amesteca toate ingredientele pana la omogenizare si pune o picatura sau doua de extract de menta. Depoziteaza intr-un recipient.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies