Cum sa-ti mentii sanii fermi si sexy cat mai mult timp

Cum sa-ti mentii sanii fermi si sexy cat mai mult timp
Cum sa-ti mentii sanii fermi si sexy cat mai mult timp

Gravitatia este principaulul motiv pentru care sanii isi pierd fermitatea. Pe langa aceasta se adauga schimbarile hormonale, transformarile care au loc in timpul sarcinii, dar si oscilatiile mari de greutate.

Alege sutiene de calitate

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a preveni lăsarea sânilor este de a purta sutien. Cu cât sânii sunt mai mari, fie că sunt naturali, cu implanturi sau în timpul sarcinii, cu atât efectul gravitaţiei asupra lor este mai ridicat şi îşi vor pierde fermitatea. De aceea, susţinerea oferită de sutien este esenţială. Alege sutiene de calitate, care ţi se potrivesc perfect.

Măsoară-te înainte de a cumpăra un sutien, pentru a alege mărimea potrivită, şi probează întotdeauna sutienul înainte de a-l cumpăra.

Evita oscilatiile de greutate

Atunci când greutatea ta fluctuează mult de-a lungul anilor, pielea sânilor este forţată să se extindă brusc. Te poţi confrunta apoi nu doar cu sâni lăsaţi, lipsiţi de fermitate, ci şi cu vergeturi inestetice pe suprafaţa lor.

Încearcă să-ţi păstrezi greutatea constantă de-a lungul anilor. Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, alege o dietă sănătoasă, care îţi permite să slăbeşti treptat şi evită dietele agresive care îţi afectează nu doar frumuseţea sânilor, cât şi starea de sănătate.

Sursa: eva.ro
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Slabeste cu "exercitiul stafidei"! Functioneaza la 9 femei din 10

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies