Cum să-ți pregătești garderoba de primăvară. 3 sfaturi pentru un look fresh

pregatire garderoba de primavara
Cum să-ți pregătești garderoba de primăvară. 3 sfaturi pentru un look fresh

O idee bună este ca garderoba noastră să fie pregătită pentru acest sezon, începând de la ordonarea hainelor și accesoriilor, până la încălțăminte.

  Pentru a avea un look fresh pentru primăvară, primul pas este să îți pregătești puțin garderoba. Prin urmare, te vom ajuta noi cu câteva sugestii.

tinute primavara 2022

Citeste si: CITEȘTE: Cine sunt cu adevărat vestitorii primăverii. 7 semne care anunță anotimpul renașterii

 

Cum să-ți pregătești garderoba de primăvară

Donează ceea ce nu porți

A venit momentul potrivit de a proba toate hainele pe care le ai în dressing și să vezi ce mai păstrezi și ce nu. Pune în balanță hainele pe care nu le-ai purtat până acum deloc sau cele care nu îți mai vin și nu îți plac.

Astfel, persoanele care nu au ceea ce ai tu, se vor bucura și ei de sosirea primăverii, odată cu tine.

Ține cont totuși să nu donezi hainele care nu sunt într-o stare bună, fie că sunt pătate sau într-o stare acceptabilă, încât să fie purtate.

Organizează hainele păstrate

În primul rând, un criteriu de luat în calcul este cel al sezonului. Cum primăvara bate la ușă, normal este ca hainele de toamna-iarnă să se afle într-o altă zonă, decât cea în care trebuie să ai noile haine de vreme bună, primăvară-vară.

Astfel, vei găsi mai repede hainele de care ai nevoie.

În al doilea rând, poți organiza garderoba în funcție de culori. Nu trebuie neapărat să iei fiecare nuanță în parte și să le sortezi, însă poți alege să pui separat culorile deschise, de cele neutre și închise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iar nu în ultimul rând, un alt criteriu poate să fie cel de aranjare în funcție de ocazie. Cele care sunt pentru evenimentele de zi, la cele de zi, iar cele care sunt pentru evenimentele de seară, la cele de seară.

garderoba de primavara

Citeste si: CITEȘTE: 4 piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Ia în calcul și încălțămintea și accesoriile

Păstrează un loc și pentru încălțăminte și accesorii pentru a le depozita corect.

În cazul încălțămintei, alege un dulăpior în care să le sortezi conform sezonului. Iar pe cele purtate în mod constant, pune-le în față pentru a nu trebui să scoți toată încălțămintea când vei avea nevoie de o anumită pereche.

Accesoriile le poți pune pe un dulap, într-un suport special, astfel încât să îți vină ușor când vei căuta o anumită brățară, o pereche de cercei sau un lănțișor care să se potrivească de minune la întreaga ta ținută.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cu ce se asortează culoarea MOV

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

3 sfaturi pentru un look fresh de primăvară

Poți include multe obiecte vestimentare în garderoba ta proaspăt organizată, însă noi îți sugerăm 3 sfaturi pentru a te bucura de un look total fresh pentru această primăvară.

Animal print

Este cunoscut deja faptul că în sezoanele trecute, printurile de leopard erau prezente în garderoba fiecărei femei. De această dată, cel care predomină este „snake printul”. Este un look totodată jucăuș, dar și atrăgător care nu trebuie să lipsească din ținuta noastră în această primăvară. Se poate regăsi atât pe cizme, fuste, bluze, cât și rochii. Sigur vei atrage toată atenția din jurul tău.

Imprimeuri colorate

Un plus de prospețime  în această primăvară îl reprezintă imprimeurile colorate. Se poate combina foarte bine cu alte piese simple. De exemplu, poate să meargă de minune pe o cămașă purtată la birou, împreună cu o pereche elegantă de pantaloni. Te vei simți confortabil și totodată vei avea o ținută care va combina seriozitatea cu eleganța.

Accesorii cu personalitate

Odată cu personalitatea puternică a femeilor, apar și accesoriile de aceeași natură. Dacă îți dorești să ai o ținută deosebită și un look fresh, poți opta pentru o geantă de o culoare puternică, în combinație cu o ținută monocromă, pentru o zi de neuitat. Astfel, vei atrage toate privirile din jurul tău și te vei simți mai fresh ca niciodată.

piese vestimentare garderoba de primavara

Citeste si: NOTEAZĂ: Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies