Cum sa-ti revii dupa masa grea de Paste! Sfaturi de la nutritionisti!

Cum sa-ti revii dupa masa grea de Paste! Sfaturi de la nutritionisti!
Cum sa-ti revii dupa masa grea de Paste! Sfaturi de la nutritionisti!

Deşi medicii atenţionează în fiecare an asupra pericolelor la care ne supunem, de Paşte, tot mai multe persoane continuă să mănânce şi să bea pe săturate.

Este important să se consume o mare diversitate de legume şi fructe colorate pentru a putea beneficia la maximum de efectele lor asupra sănătăţii, întrucât acestea conţin o serie de substanţe nutritive fitochimice care se combină şi se completează reciproc în lupta pentru menţinerea stării de sănătate.

"Este nevoie de foarte multă mişcare, să se mănânce numai salate şi crudităţi, să se bea multă apă şi să se evite grăsimile animale şi prăjiturile", a declarat medicul nutriţionist, Corina Zugravu, pentru RomaniaTV.net.

Legumele şi fructele cele mai indicate pentru o astfel de cură de detoxifiere sunt: varza crudă, salata verde, roşiile, castraveţii, urzicile, spanacul, pătrunjelul, morcovul, sparanghelul, loboda, ceapa verde, lămâia, cireşele, merele, portocalele, kiwi.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum a reusit Nicoleta Luciu sa slabeasca 13 kilograme de Paste! Uite ce a mancat de Paste!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies