Cum să-ți revitalizezi relația în 2023. 5 lucruri pe care trebuie să le faceți amândoi

Cum să-ți revitalizezi relația
Cum să-ți revitalizezi relația în 2023. 5 lucruri pe care trebuie să le faceți amândoi

Află din rândurile următoare ce trebuie să faci ca să-ți revitalizezi relația cu partenerul de viață.

Anul 2023 vine cu o mulțime de provocări, atât pe plan financiar, cât și pe plan emoțional. Criza economică ce bate la ușă, dar și stilul de viață agitat pe care mulți dintre noi îl avem ne pot afecta atât sănătatea emoțională, cât și relația de cuplu. Există numeroase provocări care ne pun la încercare viața sentimentală pe care o avem, dar există și o mulțime de lucruri prin intermediul cărora putem să ne revitalizăm relația și să reaprindem scânteia.

Aflați în continuarea articolului care sunt acestea.

Cum să-ți revitalizezi relația în 2023

Citește și: Cum depășești mai repede o ceartă în cuplu

Cum să-ți revitalizezi relația

Nu vă puneți niciodată la somn certați

Multe cupluri nu știu să comunice, iar aceasta este principalul lucru care poate duce la separarea acestora.

Certurile mici de pe parcursul unei zile pot avea efecte negative asupra relației voastre și o pot deteriora dacă nu sunt rezolvate la timp. De aceea, este bine ca înainte de culcare să discutați cu sinceritate despre tot ceea ce vă deranjează la partener și să clarificați toate neînțelegerile care au apărut pe parcursul zilei. Astfel, veți adormi unul în brațele celuilalt și a doua zi veți fi pregătiți pentru un nou început.

Petreceți timp de calitate doar voi doi

Fie că aveți copii sau nu, nu uitați să petreceți timp de calitate unul în compania celuilalt. Lăsați pentru câteva ore telefonul de-o parte și bucurați-vă de compania persoanei iubite. Organizați vacanțe doar pentru voi doi, ieșiți în oraș singuri și nu uitați să păstrați flacăra iubirii mereu aprinsă. Sunt lucruri mici, dar esențiale, care vă pot salva relația.

Amintiți-vă ce vă aduce împreună

Citește și: Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lucruri drăguțe pe care le puteți face împreună anul acesta

De multe ori, cuprinși de stresul și oboseala unei zile de muncă, un simplu gest sau un cuvânt care nu este rostit atunci când trebuie poate declanșa un adevărat dezastru.

De aceea, este foarte important ca mereu să vă amintiți ce v-a adus pe voi doi împreună și care este motivul pentru care vă iubiți. Totodată, trebuie să îi amintiți și partenerului acest lucru, să vă faceți complimente și să depănați amintiri despre timpul petrecut împreună.

Practicați aproprierea fizică

Fie că este vorba de intimitatea sexuală sau de o simplă îmbrățișare, aproprierea fizică este foarte importantă într-o relație.

Seara, înainte de culcare, petreceți timp îmbrățișați, iar dimineața nu uitați de sărutul de dinainte să plecați la muncă. Astfel, veți începe ziua cu o stare de bună dispoziție și o veți încheia într-o notă de romantism. Nu vă sfiiți să vă arătați afecțiunea față de persoana iubită în public și apelați cu încredere la gesturile romantice ori de câte ori simțiți nevoia.

Făceți-vă surprize

Surprizele sunt mereu motiv de bucurie, mai ales atunci când acestea vin de la persoana iubită. Gesturile precum micul dejun la pat sau o cină romantică surpriză vă pot revitaliza relația pe care o aveți cu partenerul de viață. Cel mai important lucru este să puneți dragoste în tot ceea ce pregătiți, astfel încât indiferent de mic ar fi gestul pe care îl faceți, partenerul să se simtă iubit și apreciat.

Lucruri drăguțe pe care le puteți face împreună anul acesta

Citește și: Reguli de comunicare în relația de cuplu

Cum să-ți revitalizezi relația

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face împreună anul acesta, fără prea mult efort și cu un buget redus. Iată care sunt acestea:

Fă un picnic

Dacă ești o fire mai romantică îți poți surprinde iubitul cu un picnic în parc. O pătură, un coș cu bunătăți și o sticlă de vin pot fi ingredientele esențiale pentru o întâlnire romantică doar pentru voi doi.

Organizați o seară de filme

Dacă amândoi sunteți pasionați de filme, atunci cu siguranță aveți nevoie de o seară dedicată acestora. Făceți-vă o listă cu filmele pe care vreți să le vedeți împreună și bifați-le pe parcurs. Nu uitați de snacksuri și sucuri pentru a avea parte de o experiență cinematografică desăvârșită.

Mergeți cu cortul

O ieșire în natură cu siguranță vă va ajuta să vă deconectați de la grijile din timpul săptămânii și să vă reconectați unul cu altul. Pentru acesta nu aveți nevoie decât de un cort și strictul necesar pentru un weekend în natură doar pentru voi doi.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfaturi despre cum să ne alegem partenerul de viață potrivit. ,,Există în mintea noastră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies