Cum scapam de punctele negre. Remediul natural care te ajuta. Ai nevoie de un ingredient

Cum scapam de punctele negre. Remediul natural care te ajuta. Ai nevoie de un ingredient
Cum scapam de punctele negre. Remediul natural care te ajuta. Ai nevoie de un ingredient

Cum scapam de punctele negre. Scortisoara face adevarate minuni pentru tenul tau! O reteta naturala te ajuta sa scapi de punctele negre si de porii incarcati.

Cum scapam de punctele negre. Scrub pentru ten

Amesteca o lingurita de praf de scortisoara cu una de miere si aplica pasta grasa obtinuta pe ten. Amestecul va curata porii si va lasa pielea luminoasa.

Cum scapam de punctele negre. Masca pentru tenul obosit

Amesteca un varf de cutit cu pudra de scortisoara si o lingurita de ulei de masline si maseaza usor pielea cu aceasta compozitie.

Lasa sa actioneze timp de 15 minute si indeparteaza apoi cu apa calduta.

Cum scapam de punctele negre. Asa iti faci singura un plasture

Tot ce trebuie sa faci pentru a realiza un plasture pentru puncte negre este sa spargi un ou si sa separi cu grija albusul lui intr-un bol. Dupa aceea, taie o fasie de servetel care sa se potriveasca pe nasul tau si pe pielea din jur, daca ai puncte negre si pe obraz.

Ai doua modalitati de aplicare a plasturelui pentru puncte negre. Fie inmoi servetelul in albus si il aplici direct pe zona cu probleme, fie aplici pe piele un strat subtire de albus, apoi pui fasia de hartie peste el, urmata de inca un strat de albus. Lasa masca sa se usuce, apoi, cand simti ca te strange pielea, cam dupa zece minute, indeparteaza plasturele si spala-te cu apa.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum se pregateste salata de patrunjel. Te ajuta sa dai jos 5 kilograme intr-un timp scurt

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies