Cum scapi de balonare in cateva secunde

Cum scapi de balonare in cateva secunde
Cum scapi de balonare in cateva secunde

In mod normal, gazele ar trebui sa iasa din corp prin ragaiala sau flatulenta, dar raman in stomac, astfel formandu-se balonarea.

Din fericire, exista remedii rapide si sigure care ne pot face sa trecem cu usurinta peste perioada de balonare si sa scapam de durerile cauzate de aceasta. Mai jos am enumerat cateva dintre ele:

1. Bea un pahar cu apa. Poti adauga putine zeama de lamaie si o lingurita de bicarbonat.
2. Bea ceai de musetel, optional poti adauga miere sau suc de lamaie. Nu adauga lapte! Mai poti bea ceai de menta, rozmarin sau alte ierburi medicinale.


3. Carbunele activ. Il poti folosi sub forma de capsule, dar nu lua alte medicamente in timpul acesta.
4. Exercitiile de intindere sunt foarte eficiente. Cauta pozitii de yoga care te pot ajuta sa elimini gazele din stomac.
5. Bea un ceai de ghimbir sau limonada fara zahar in care ai adaugat ghimbir proaspat. Ghimbirul nu isi pierde din proprietati chiar daca este gatit, transformat in ceai sau pudra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies