Cum scapi de un atac de panica in 30 de secunde

Cum scapi de un atac de panica in 30 de secunde
Cum scapi de un atac de panica in 30 de secunde

Doar 10 minute - atat dureaza un atac de anica, insa aceste minute ne pot da peste cap viata pentru mult timp, din cauza efectelor in serie pe care le declanseaza.

Este o afectiune de care sufera mult mai multi oameni decat ne-am astepta si care apare din ce in ce mai frecvent, pe fondul stresului si al insecuritatii care domina societatea noastra.

Metoda de control a anxietăţii şi a atacurilor de panică care acţionează cel mai rapid este respiraţia completă.

Emoţiile şi respiraţia sunt într-o legătură extrem de strânsă, controlul uneia aducând după sine şi controlul celeilalte.

Concret, persoanele care au exersat suficient de mult timp exerciţiile de respiraţie ajung să-şi reducă frecvenţa şi in­tensitatea atacurilor de panică, pentru ca, în final, să le poată evita.

Vestea neplăcută este că pentru a ajunge la asemenea performanţe, nu sunt suficiente câteva zile sau săptămâni de practică. Vestea bună este că teh­nica, numită respiraţia completă, este foarte simplă.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Adevarul despre pieptul de pui din comert pe care toti producatorii ti-l ascund. Ce semnifica linia alba de pe carnea de pui

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semne ca NU trebuie sa te casatoresti

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies