Cum scapi de vergeturi si de grasimea abdominala printr-o metoda foarte simpla

Cum scapi de vergeturi si de grasimea abdominala printr-o metoda foarte simpla
Cum scapi de vergeturi si de grasimea abdominala printr-o metoda foarte simpla

In acest articol iti vom dezvalui cea mai eficienta metoda pentru a scapa de vergeturi, in special de cele aparute dupa sarcina dar si de kilogramele in plus.

O folie de plastic si putina lotiune cu alge marine. Ii multumim pe aceasta cale cititoarei noastre care ne-a impartasit metoda. Este vorba de o femeie, mama a 3 copii, care s-a luptat multa vreme cu vergeturile aparute pe corp in urma celor 3 sarcini.

Asta pana cand a aplicat acest procedeu!

Femeia a mentionat ca prietenii ei au fost cei care au convins-o sa incerce aceasta metoda de slabit cu impachetari in folie de plastic.

Ea era complexata de aspectul neatractiv al corpului ei, mai ales in zona abdomenului, in urma celor 3 nasteri, asa ca a acceptat sa incerce si aceasta varianta. A cumparat de la plafar lotiune cu alge marine, fase de bumbac si folie de plastic, apoi a procedat dupa cum urmeaza:

- In fiecare seara inainte de culcare, femeia a aplicat lotiunea cu alge marine pe zona abdomenului, dupa care s-a invelit in folie de plastic, dar nu foarte strans, ca sa nu o deranjeze in timpul somnului.


- Pe langa folie, femeia s-a infasurat si cu o fasa de tifon.

- A doua zi dimineata, a desfacut impachetarea, iar in seara urmatoare a reluat procedeul.

- Dupa cateva utilizari, ea a ramas uluita cand a constatat ca vergeturile disparusera si totodata pierduse si 6 cm din jurul taliei, un rezultat absolut incredibil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies