Cum scapi definitiv de parul nedorit de pe corp! Incearca aceasta metoda!

Cum scapi definitiv de parul nedorit de pe corp! Incearca aceasta metoda!
Cum scapi definitiv de parul nedorit de pe corp! Incearca aceasta metoda!

Orice femeie isi doreste sa aiba tot timpul o piele catifelata, insa de multe ori parul nedorit de pe corp poate fi o piedica.

Din fericire, exista o modalitate eficienta si rapida care combate aceasta problema inestetica.

Tehnica de epilare definitiva cu laser Elysion functioneaza rapid si eficient, intrucat distruge rapid foliculii de par datorita temperaturilor ridicate folosite, insa fara a afecta tesuturile inconjuratoare.  Spre deosebire de alte echipamente de pe piata, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte. De aceea, se obtin rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“Aplicatorul folosit pentru epilarea definitiva a fost creat special pentru a putea fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire si functioneaza dupa conceptul „crystal freeze”.  Acesta este un sistem de racire pornit din varful aplicatorului, necesar pentru a reduce temperatura generata de lumina la nivelul pielii.

Astfel, senzatia resimtita la nivelul pielii este placuta,  iar tratamentul de epilare a parului nedorit de pe corp este unul sigur si confortabil”, declara Dr. Filis Dermingean, medic dermatolog, Elos Skin& Laser Center.

Acest tratament poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii. Tehnica de epilare definitiva da rezultate foarte bune si pentru pielea inchisa la culoare sau bronzata, cat si pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau care au parul inchis la culoare si densitate foliculara mare.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies